Categories: Sănătate

De Craciun fii Help25, pentru femeile dragi de langa tine

De acum încolo, puteți da mult mai simplu o mână de ajutor campaniei Help25. Din decembrie până în februarie aveți la dispoziție un număr de SMS, fiecare mesaj însemnând doi euro în conturile acestui ambițios proiect. Miercuri seară, în centrul Timișoarei le veți putea cunoaște și pe cele 25 ambasadoare ale campaniei.

Help25, o campanie destinată comunităţii și femeilor dragi de lângă noi, pregătește o mulţime de momente deosebite pentru luna decembrie. Cel mai spectaculos va fi aprinderea Bradului de Crăciun Help25, așezat chiar în centrul Timișoara și care va fi un simbol al acestei sărbători care celebrează Nașterea, dar și un simbol al Vieţii, al luptei împotriva cancerului la sân. Evenimentul are loc miercuri seară, de la ora 19.30, în apropierea scenei din Piaţa Victoriei.

Luminițele roz din brad vor fi aprinse de Ambasadoarele Help25. Este vorba despre 25 de femei reprezentative din mediul de afaceri, din administraţia publică locală, din media sau din lumea show business. Toate au fost de acord să sprijine programul de depistare precoce a cancerului la sân și și-au împărtășit gândurile pentru care au ales să se implice. Poveștile celor 25 vor putea fi citite într-un catalog care va fi prezentat în perioada imediat următoare. O altă veste bună este că, de la începutul lunii decembrie, Campania Help25 a are un număr dedicat de SMS. Toţi cei care vor trimite, până în februarie, un sms la numărul 8862 vor dona câte doi euro în contul campaniei. Mai multe detalii găsiti aici.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

8 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

9 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

11 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

12 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

14 ore ago