Arhiva pentru eticheta: help25

Cumparati dovleci roz, salvati vieti! Acum, de la mall

Cumparati dovleci roz, salvati vieti! Acum, de la mall

Pare o joacă să vopsești un dovleac, dar, la Timișoara, joaca s-a transformat în ceva serios. Pentru al treilea an la rând, Help25 invită oamenii cu inimă mare să facă un gest nobil. Cumpărați un dovleac pictat, contribuiți la o campanie generoasă. Bostanii pot fi găsiți de sâmbătă, 24 octombrie, la mall.

Poti salva o viata! Ofera o mamografie unei femei fara posibilitati materiale

Faci o mamografie plătită din banii tăi, oferi una gratuită unei femei care nu-și poate permite o astfel de investigație. Puteți alege chiar cui vreți să oferiți cadou mamografia gratuită. Este invitația adresată de Asociația OncoHelp timișorencelor preocupate de sănătatea lor și a celor din jur.

La Timisoara, dovlecii sunt… roz si fac fapte bune! 8.000 de lei, pentru campanie Help25 / FOTO

Pare o joacă să vopsești un dovleac, dar, la Timișoara, joaca asta e ceva foarte serios. Aproape 200 de bostani s-au vândut repede-repede, într-un scop cât se poate de nobil: achiziţionarea unui mamograf pentru judeţele din vestul ţării. Totul, în cadrul campaniei Help25, începută curajos anul trecut și derulată cu o mulțime de voluntari entuziaști.

Votati Help25 in „Tara lui Andrei”! Dati o sansa luptei contra cancerului de san! / VIDEO

Help25 vrea să câștige o finanțare de peste 11.000 de euro și, pentru asta, are nevoie de ajutorul nostru. Campania care are ca scop inițierea și susținerea unui program de preventie si educație a femeilor din Regiunea de Vest cu privire la riscurile cancerului la sân a intrat în competiția de proiecte „Țara lui Andrei”.

ACS Poli se alatura campaniei Help25

Campania Help25 capătă, de Mărțișor, un aliat cu greutate. ACS Poli se alătură ambițiosului obiectiv al Asociației OncoHelp și vrea să-i convingă pe timișoreni să facă același lucru. Jucătorii timișoreni vor purta tricouri roz în deschiderea meciului cu Săgeata Năvodari, iar lovitura de începere a partidei va fi dată de o mare sportivă a României, campioana olimpică la gimnastică Simona Amânar.

Singurul film in aromana din lume ajuta Campania Help25

Singurul film vorbit integral în armânește va fi prezentat din nou la Timișoara, de această dată în scop nobil. „Nu hiu faimos ama hiu armân” se alătură campaniei Help25, care își propune să strângă 200.000 de euro pentru cumpărarea unui mamograf. Proiecția va avea loc sâmbătă și puteți cumpăra invitații din mai multe locuri.

Singurul film in aromana din lume sprijina Campania Help25

Singurul film vorbit integral în armânește se alătură campaniei Help25. „Nu hiu faimos ama hiu armân” va rula, din nou, la Timișoara, pentru a da o mână de ajutor campaniei Asociației OncoHelp, care vrea să strângă 200.000 de euro pentru cumpărarea unui mamograf și să pună bazele unui program de prevenție a cancerului de sân în regiunea de vest a României.

Dirijori ad-hoc, in scop caritabil

Timișorenii care au trecut, joi după-amiază, prin Iulius Mall au avut ocazia să dirijeze, timp de câteva minute, o orchestră adevărată. Evenimentul a făcut parte din campania Help25, care își propune să strângă nu mai puțin de 200.000 de euro pentru achiziționarea unui mamograf performant, dar și să pornească un program de prevenție a cancerului de sân.

In numele sperantei, Help25 a aprins bradul de Craciun / FOTO

Campania Help25 continuă și în luna decembrie. Miercuri seară, în Piața Victoriei a fost aprins bradul de Crăciun și au fost prezentate cele 25 de ambasadoare ale campaniei. Toate vor să atragă atenția asupra importanței prevenției în cazul cancerului de sân. De acum, puteți contribui și prin SMS la adunarea sumei necesare pentru cumpărarea unui mamograf performant.

De Craciun fii Help25, pentru femeile dragi de langa tine

De acum încolo, puteți da mult mai simplu o mână de ajutor campaniei Help25. Din decembrie până în februarie aveți la dispoziție un număr de SMS, fiecare mesaj însemnând doi euro în conturile acestui ambițios proiect. Miercuri seară, în centrul Timișoarei le veți putea cunoaște și pe cele 25 ambasadoare ale campaniei.

Dovlecii roz si-au indeplinit scopul in Campania Help25 / FOTO

Peste 100 de dovleci, frumos colorați și ingenios decorați, au fost „vedetele” serii de joi la Porto Arte. Cei mai mulți dintre ei și-au găsit un stăpân, căruia îi va decora casa sau biroul în următoarele zile. Banii obținuți din vânzarea lor vor contribui la nobilul scop al campaniei Help25: cumpărarea unui mamograf performant.

Top