Categories: Administratie

Robu: „2014 va fi anul unor mari finalizari”

Primarul Nicolae Robu a prezentat joi un mic bilanț al anului care se va termina în scurt timp. El crede că a fost un an bun pentru Timișoara, 2014 urmând să fie chiar mai bun. „Pentru mine anul 2013 a fost un an foarte bun. A fost un an în care, în primul rând, am fost sănătos şi este cel mai important lucru pentru orice fiinţă. În al doilea rând, a fost un an în care am putut să iniţiez toate proiectele majore pe care le-am promis, exceptând sistemul de spectacole, lumină, muzică, apă şi foc de pe Bega, pe care nici nu l-am avut în fruntea listei de proiecte. Am putut în schimb să implementez o mulţime de alte proiecte pe care nu le-am promis niciodată, dar a căror necesitate şi utilitate pentru Timişoara şi pentru timişoreni am constatat-o din funcţia de primar”, a spus primarul Nicolae Robu.

Edilul şef a ţinut să precizez că pentru el nu există nicio diferenţă între timişorenii care locuiesc în zona centrală a oraşului și cei care locuiesc la periferie. „Mă bucur că am putut gestiona foarte bine toate proiectele, fără excepţie, că am reuşit să finalizez un număr foarte mare dintre ele, fără întârzieri sau cu întârzieri foarte mici şi mă bucur că am putut oferii satisfacţie timişorenilor de pe întreg arealul oraşului, atât din zonele centrale, cât şi din tonele periferice. Am ţinut  foarte mult să arăt limpede că pentru mine ca primar al Timişoarei nu există cetăţeni de rangul 1 şi 2, în funcţie de zona unde locuiesc”, a mai spus Robu.

El le-a mulţumit timişorenilor pentru că au înţeles nevoia de modernizare a oraşului şi au suportat consecinţele deschiderii unui număr mare de şantiere. „Vreau să îi asigur că avem capacitatea de a duce la bun sfârşit absolut toate proiectele începute şi că vom face asta în termene compactate la maximum. Vreau să fac menţiunea că şi în 2014 vom continua tot în forţă, dar că 2014 va fi şi anul unor mari finalizări. În primul rând va fi anul finalizării proiectului Michelangelo”, a mai spus primarul Nicole Robu.

Share
Published by
Andreea Rotar-Popovici

Recent Posts

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

3 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

6 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

6 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

9 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

10 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

11 ore ago