Categories: PoliticaUltima ora

Onet si Supuran se agata de ciolan!

Subprefectul Liliana Oneţ şi directorul general al ARR, Sorin Supuran, nu vor să demisioneze din funcţii. Ambii au ajuns în poziţiile în care sunt datorită sprijinului PNL. Acum, Oneț spune că nu e om politic, iar Supuran, că funcția lui nu este afectată de directiva partidului, deoarece nu e nici măcar subsecretar de stat.

Suprefectul Liliana Oneț nu are în vedere o renunțare la funcție. Motivul? Nu are nicio legătură cu ce se întâmplă pe plan politic! Asta, deși a ajuns la prefectură grație faptului că era membru PNL, partid care, luni seară, a anunțat că pleacă de la guvernare. „De ce să demisionez? Când am fost numiţi prefecţi şi subprefecţi, ne-am dat demisiile din partide. Suntem înalţi funcţionari publici, n-avem nicio legătură cu ce se întâmplă politic. Eu nu mai sunt membră de partid. Ne facem treaba în continuare. Dacă, la un moment dat, se va pune problema demiterii noastre, asta este. Nu se pune însă problema să demisionez. Nu sunt demnitar, nu sunt politician”, ne-a declarat Oneţ. Nici directorul ARR, Sorin Supuran, nu se gândeşte la demisie. Cel puţin nu pentru moment. „Decizia luată luni a fost să demisioneze toţi, până la funcţiile de subsecretari de stat. Eu sunt doar director general, funcţia nu este asimilată nici măcar cu rangul de subsecretar de stat. Probabil că zilele viitoare se va lua în discuţie şi cazul nostru. Pentru moment însă nu se pune problema demisiei”, ne-a declarat Supuran. Interesant este că, imediat după numirea lui Supuran, ministrul Transporturilor de la acea vreme, Ovidiu Silaghi, spunea că timișoreanul este secretar de stat. „Este necesară recuplarea orașului Timișoara și a județului în arcul guvernamental. (…) E momentul să redevină partener al guvernului. Cea mai bună dovadă e numirea lui Sorin Supuran la ARR. Acum e secretar de stat, are biroul în acceași clădire cu mine. Sunt convins că mă va căuta de câte ori Timișoara va avea o problemă”, declara Silaghi.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

5 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

9 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

10 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

11 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago