Categories: Poli Timisoara

Sunda, probleme grave in vestiar. Grigoras, Velcea sau Rotariu, posibili inlocuitori!

Vestiarul lui ACS Poli Timişoara stă pe un butoi de pulbere, atmosfera dintre jucători şi staff-ul tehnic fiind extrem de încordată. Dacă lucrurile pozitive nu „transpiră” de la club, informaţiile scandaloase ajung în presă cu o repeziciune incredibilă, spre disperarea unor conducători.

Sunt însă şi conducători care se ocupă cu plasarea informaţiilor negative despre club, iar acesta este unul din motivele pentru care va fi organizată o ședință. Celălalt motiv este analizarea prestaţiei lui Aurel Şunda. Scandalul a început în vestiarul echipei, când Furtado a avut o altercaţie cu preşedintele Florenţiu Staicu. Jucătorul de culoare a continuat spectacolul de prost gust şi cu Călin Rosenblum. Cireaşa de pe tort a fost informaţia ajunsă în presa centrală care spune că Şunda ar fi pierdut total vestiarul de sub control, jucătorii ajungând chiar să-l şi înjure la antrenamente.

Cum ACS Poli va evolua la începutul returului cu echipele implicate în lupta pentru evitarea retrogradării, este foarte posibil ca Aurel Şunda să fie nevoit să demisioneze, dacă nu va îndrepta situaţia din vestiar. O primă soluţie pentru înlocuirea sa ar fi… Valentin Velcea, cel căruia Șunda i-a urmat pe banca tehnică în toamna anului trecut. Ar putea reveni în actualitate și numirea fraţilor Rotariu, Iosif şi Ilie. Despre cei doi s-a vorbit şi anul trecut, înainte de jocul cu CFR Cluj. Dacă ACS Poli ar fi pierdut, Şunda urma să fie înlocuit cu cei doi. Soluţia fraţilor Rotariu vine pe filiera PSD. Nu în ultimul rând, în prim-plan poate apărea din nou numele lui Petre Grigoraş, în prezent liber de contract. Singurul impediment ar fi salariul mare pe care acesta l-ar solicita. Este însă foarte posibil ca o parte din cei 300.000 de euro care vor fi viraţi de Casa Rusu, sponsorul principal al clubului, să fie alocaţi pentru numirea lui Petre Grigoraş în locul lui Aurel Şunda.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

O oră ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

O oră ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

4 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

4 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

4 ore ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

5 ore ago