Categories: Timp liber

Fashion Fridays, in culori de primavara, la Bastion / FOTO

Aerul de primăvară se simte la Timișoara și în evenimentele organizate la acest sfârșit de săptămână. Așa că, doamnelor și domnișoarelor, dacă n-ați primit încă mărțișorul pe care vi-l doreați, îl puteți găsi, până duminică seară, în Bastion.

Colorat și plin de viață, târgul „Fashion Fridays” este locul unde puteți petrece câteva zeci de minute înconjurate de oameni frumoși și creațiile lor minunate. În Bastion au venit, în acest sfârșit de săptămână, designeri şi artişti recunoscuţi în vestul ţării, precum Ramona Rosocha, Cami`s Vision, Cristina Păcurar, Gabriela Octavia Naidin, Dani Ignat şi mulţi alţii. Ieșiți din „hibernare”, cu toții au adus cu ei o explozie colorată de ținute, sute de accesorii şi diferite obiecte ornamentale.

Dacă nu aţi găsit până acum cadoul perfect de 8 martie, aici aveţi ocazia să găsiţi obiecte unicat drăguţe şi interesante. „Este pentru prima dată când vin la un astfel de târg, am venit cu obiecte din lemn făcute manual de tatăl meu. Eu le-am decorat prin tehnica şerveţelului şi le-am colorat cu acrilice speciale pentru lemn. Am cutiuţe, cufere, suporturi pentru chei, feţe de pernă, o veioză, oglinzi, umeraşe, dar și doi manechini de croitorie, recondiţionaţi. Toate sunt făcute manual. Am lucrat chiar și opt ore pentru un astfel de obiect”, spune Camelia Ilie, unul dintre artiştii prezenţi la târg. Creațiile ei sunt numai bune pentru a aduce în casele voastre un strop de culoare și de inedit.

Oferta e cuprinzătoare și pentru toate gusturile. Dacă vreți să vă înnoiți ținutele, găsiți aici de la rochii viu colorate, din materiale vaporoase, la accesorii statement sau foarte cuminți, la poșete și multe altele, iar dacă aveți în vedere să vă redecorați casa și vă plac obiectele neobișnuite, trebuie neapărat să aruncați un ochi. „Fashion Fridays” poate fi vizitat până la ora 19, în Bastion, intrarea fiind liberă.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Oana Paraschiv

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

5 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

10 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

10 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

11 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago