Categories: Social

Yoghinii se integreaza din nou in absolut la Herculane

Pentru al 18-lea an la rând, membrii MISA se reunesc pe Valea Cernei, pentru deja faimoasa lor spirală de integrare în absolut. Ei vor începe să ajungă în Băile Herculane de pe 29 aprilie, urmând ca ultimii dintre ei să plece peste circa două săptămâni.

Câteva mii de yoghini sunt așteptați, peste câteva zile, în Băile Herculane, pentru Tabăra spirituală yoghină de vacanţă. Aceasta se va desfășura în perioada 30 aprilie – 11 mai și este un motiv de bucurie pentru localnici. Proprietarii de hoteluri și pensiuni au deja rezervate mare parte din camere, mai ales că tabără yoghinilor se suprapune cu weekend-ul prelungit de 1 mai. Participanții merg la meditații comune de cel puțin două ori pe zi, inclusiv la deja faimoasele meditații în spirală, unde bărbații și femeile sunt așezați în funcție de zodii. MISA Tv va transmite live în fiecare zi programul taberei.

Platoul Coronini va fi și în acest an gazda evenimentului, deși în 2013 autoritățile locale din Herculane spuneau că va fi ultimul an în care se va întâmpla acest lucru. Planurile pentru zona respectivă erau mărețe. Aici urma să înceapă construcția Aquaparc Therme Herculi, cel mai modern aquaparc din România, proiect inițiat de fostul ministru al Turismului, Elena Udrea. Valoarea acestuia se ridica la circa 8,5 milioane de euro. Dacă tot n-are șanse să aibă prea curând aquapark, Băile Herculane se mulțumește să dea startul sezonului turistic, și în acest an, cu adepții lui Gregorian Bivolaru. Aceștia se integrează în absolut pe Valea Cernei încă din 1996. (sursa foto: www.misatv.ro)

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

2 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

6 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

8 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

8 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

11 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

11 ore ago