Categories: Administratie

Pasajul Michelangelo prinde forma, dar ploile au dat peste cap lucrarile / FOTO

Ultimele imagini realizate deasupra zonei Michelangelo arată deopotrivă progresul realizat, dar și lipsa muncitorilor. Ruta sud-nord, spre strada Cluj și Spitalul Județean, e conturată deja, dar nu se știe când va fi deschisă din nou circulația. Lucrările sunt exclusiv meteo-dependente, explică primarul Nicolae Robu.

Zona Michelangelo arată spectaculos, după lucrările făcute în ultimele săptămâni, după închiderea rutei ocolitoare. Dovadă stau imaginile realizate de drona Eye in the Sky, care arată clar reperele zonei, dar și faptul că muncitorii lipsesc cu desăvârșire. Primarul Nicolae Robu spune că nu s-a putut lucra la capacitate maximă, din cauza ploilor din ultima săptămână și explică lipsa muncitorilor. „Nu era nevoie de muncitori acum. Muncitorii sunt, la ora actuală lucrează pe trotuare, e cam gata ce a însemnat manopera acolo. A fost foarte mult de lucru la bordurare, dar s-a termina. Suntem în grafic chiar dacă a plouat. Dacă nu ar fi plouat așa de mult, devansam graficele, pentru că am făcut o mobilizare exemplară acolo”, spune edilul. Robu nu știe însă când va fi redeschis traficul peste podul Michelangelo, înspre Spitalul Județean. „Nu vă pot răspunde, mai este de turnat asfaltul și atât. Mai e puțin de făcut din trotuare, dar asta se termina cu trotuarele. A început dislocarea pământului, numai că nu se poate disloca prea mult. Încă e foarte multă apă în sol, nu se face acum dislocare. Sper să terminăm, deși ploile foarte numeroase din această primăvară au creat foarte multe probleme. Ne străduim să terminăm. La pod mai sunt de pus doar parapeții”, susține primarul. Ruta ocolitoare, deschisă provizoriu în luna decembrie, a fost închisă la finele lunii aprilie. Restricțiile instituite în zonă au dat total peste cap traficul din Timișoara. (sursa foto: Eye in the Sky)

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

49 de minute ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

3 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

5 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

5 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

6 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

7 ore ago