Categories: Politica

Pentru binele Timisoarei, Grindeanu ii da un sfat lui Robu: in 2016 sa stea acasa

Pentru că n-are altceva de făcut, deputatul Sorin Grindeanu are timp să se gândească la candidatura pentru primărie din 2016, spune Nicolae Robu. Acesta susține că nu s-a decis dacă mai vrea încă un mandat. Grindeanu crede că, pentru Timișoara, ar fi mult mai bine ca Robu să rămână acasă.

Au făcut echipă timp de jumătate de an, până să plece Sorin Grindeanu în parlament, dar acum nu scapă nicio ocazie să-și arunce replici usturătoare. Întrebat dacă se teme de o eventuală candidatură a actualului deputat PSD, primarul Nicolae Robu s-a amuzat copios. „Iar vrea să-și crească notorietatea făcându-mă pe mine să vorbesc de el. Nu vorbesc de el, cum să mă tem, să fim serioși… Nu știu dacă vrea să candideze cu mine, dacă vrea să ne jucăm de-a candidaturile… Eu am niște angajamente pe care fie le-am îndeplinit, fie sunt pe cale de-a le îndeplini. (…) timișorenii văd lucrul acesta, știu de ce apreciere mă bucur”, a spus liberalul. El susține că nu s-a decis încă asupra unei eventuale candidaturi. „Voi decide mai târziu dacă voi mai dori încă un mandat, nu asta mi-e frământarea acum. Astfel de frământări au cei care nu sunt în stare să facă nimic, precum cel citat. Ce să facă altceva, se gândește la alegerile din 2016, 2020, 2040… trebuie să-și umple timpul, că nici nu știu de o profesare…”, mai spus Robu.

Deputatul Sorin Grindeanu susține că, în 2016, PSD îl va desemna drept candidat la primărie pe cel care va fi poziționat cel mai bine în sondaje. „Eu am spus doar că PSD va trimite cel mai bun candidat la primărie în 2016. Dacă voi fi eu, dacă va fi Florin Bîrsăşteanu, vom vedea. Sunt doi ani în care fiecare membru de partid poate câştiga încrederea timişorenilor şi cel mai bine poziţionat va candida. Ar fi foarte bine pentru Timişoara ca Nicolae Robu să nu mai candideze în 2016”, ne-a declarat Grindeanu. În 2012, în campania pentru parlamentare, cei doi se fotografiau împreună, sub sloganul „Am încredere în Grindeanu”.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

52 de minute ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

2 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

12 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

13 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

16 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

17 ore ago