Categories: Social

Proprietarii autogarii trebuie sa faca, in cinci zile, ce n-au facut in ani / FOTO

Primăria Timișoara a constatat, în sfârșit, ceea ce timișorenii obligați să meargă cu autocarele știu de ani buni: autogara arată ca după război. N-a amendat însă nepăsarea proprietarilor, ci i-a somat doar, aceștia având termen cinci zile să dea cu vopsea și să spele geamurile.

Cine ajunge la Timișoara cu autocarul și coboară în autogara din Iosefin poate avea impresia că a nimerit într-o zonă de război. Prima impresia e mai mult decât dezolantă. La fel, și a doua, și a treia. Doar pentru primăria orașului de cinci stele lucrurile n-au fost prea clare. Între timp, acum două zile, polițiștii locali au ajuns și pe acolo. „La imobilul de pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 54, unde este proprietar Autotim SA, este autogara oraşului. Aleile pietonale şi peroanele de pe care se îmbarcă oamenii în autobuze arată groaznic. Oamenii de la Poliţia locală au constatat neîntreţinerea corespunzătoare a proprietăţii. Sunt geamuri sparte, geamurile care n-au mai văzut pe cineva dornic să le întreţină de foarte-foarte multă vreme, există şi ochiuri de geam lipsă”, a declarat, vineri, viceprimarul Traian Stoia. Cine își imaginează că proprietarii autogării au fost amendați pentru nepăsarea lor se înșală. Ei au primit numai o somație. „S-a dispus ca, în termen de cinci zile lucrătoare, societatea să ia măsurile necesare pentru spălarea geamurilor, înlocuirea părţilor lipsă, vopsirea părţilor metalice. De asemenea, în perspectiva imediat următoare, să treacă la betonarea şi asfaltarea zonelor aflate în stare de paragină”, mai spune Stoia. În aceste condiții, Autotim SA are termen până marți seară să facă tot ce n-a făcut în ultimii ani. De miercuri ar putea fi, eventual, și amendată.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

8 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

9 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

10 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

12 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

13 ore ago