Categories: Politica

Robu a vorbit „discutii” cu Basescu si si-a facut poza cu el in birou

Traian Băsescu i-a împărtășit lui Nicolae Robu din experiența sa de fost primar, liberalul i-a spus președintelui că Guvernul Ponta nu i-a dat niciun ban pentru proiectele Timișoarei. Cei doi s-au întâlnit duminică la prânz, iar la final Băsescu n-a vrut să facă nicio declarație, lăsându-l pe Robu să se desfășoare.

Președintele Traian Băsescu și primarul Nicolae Robu s-au văzut duminică și au stat puțin de povești. Ce au vorbit nu s-a putut afla decât dinspre partea liberală, pentru că „aripa prezidențială” a spus sec că nu dă declarații. „Am discutat despre problemele generale cu care mă confrunt, despre proiecte de viitor, despre surse de finanţare. Mi-a împărtăşit puţin din experienţa de primar general. I-am spus că în Timişoara sunt 100 de proiecte în desfăşurare şi că cetăţenii sunt maturi să înţeleagă”, a declarat Robu. În timpul discuției nu a apărut deloc subiectul unificării dreptei, ci doar nedreptățile la care sunt supuși reprezentanții acesteia de către actualul guvern. „Nu puteam să nu scot în evidenţă faptul că Timişoara nu a primit niciun leu de la Guvernul Ponta, în afară de sumele care au făcut subiectul unor arierate. Mi-a spus că e foarte bine că am avut curajul să valorific oportunităţile de finanţare europeană”, a mai spus primarul. Acesta a postat, duminică dimineață, pe Facebook, un mesaj cu „gânduri de Facebook, despre dreapta, pentru dreapta, dintr-un oraș de dreapta”. Robu susține că mesajul n-a avut nicio legătură cu vizita președintelui Băsescu. „De mult vroiam să o fac. Nu am avut timp să public acele idei mai devreme. Acele nu idei nu sunt de astăzi, de ieri şi au fost alimentate în ultimele zile de către foştii parteneri”, a mai spus liberalul.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

17 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

17 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

18 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

19 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

20 de ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

21 de ore ago