Ianis Zicu si Dorin Goga, chemati de Dan Alexa la Poli Timisoara!

Gigel Bucur a fost golgheterul pe care Dan Alexa l-ar fi dorit la Poli, dar, deşi revenirea atacantului la Timişoara părea posibilă, acesta şi-a prelungit contractul pentru încă un an cu ruşii de la Kuban Krasnodar. După ratarea transferului lui Gigel Bucur, Dan Alexa încearcă să-i convingă pe Ianis Zicu şi Dorin Goga să revină la Timişoara, după ce primul dintre aceştia a fost pus pe făraş de Petrolul Ploieşti, în timp ce al doilea nu a mai prins, anul acesta, prima echipă a celor de la Dinamo Tbilisi, după despărţirea antrenorului ceh Duşan Uhrin de echipa din Georgia.
O revenire la Timişoara a atacantului este posibilă, dacă ţinem cont de relaţia de prietenie pe care acesta o are cu Dan Alexa. Un alt factor decisiv ar putea fi Timişoara, oraş de care Zicu s-a îndrăgostit iremediabil.
Ultimele şase luni nu au fost prea strălucite pentru Ianis Zicu, acesta nereuşind să impresioneze în tricoul Petrolului Ploieşti, fapt ce a dus la o iminentă despărţire. Timişoara este oraşul în care atacantul s-a simţit cel mai bine. În tricoul lui Poli, Zicu a devenit golgheterul României, reuşind să înscrie 18 goluri în 30 de jocuri, în sezonul 2010-2011.
Dorin Goga ar fi putut să vină la Poli Timişoara şi în urmă cu un an, dar Valentin Velcea, antrenorul de atunci al timişorenilor, s-a opus revenirii fostului mijlocaş ofensiv, chiar dacă pretenţiile financiare ale acestuia nu au fost exagerate, fiind vorba de o remuneraţie de 5.000 de euro în fiecare lună. Şi Goga s-a simţit excelent la Timişoara, în cele patru sezoane petrecute la Poli reuşind să înscrie de 29 de ori. În sezonul 2011-2012, Dorin Goga a mai evoluat pentru Poli în eşalonul secund în 17 jocuri, reuşind 6 goluri.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

2 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

4 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

6 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

6 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

7 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

8 ore ago