Categories: PoliticaUltima ora

PSD isi face strategia nationala pe mosia fratilor Cristescu

O fostă bază militară din Orăștie devenită parc de distracții aparținând fraților Cristescu va fi gazda unei importante ședințe la vârful PSD care va avea loc pe data de 30 iunie. Foarte bun amic al celor doi frați, senatorul Ilie Sârbu, spune că nu e nimic anormal ca PSD să-și facă strategia pe tunuri și prin bunkere.
O fostă fabrică secretă de armament și o bază militară aferentă din Orăștie, intrate în proprietatea cunoscuților frați Cristescu, va fi „teatrul de operațiuni” unde va fi trasată strategia PSD pentru perioada următoare. Asta fiindcă pe data de 30 iunie, Comitetul Național Executiv al PSD se va întâlnie chiar la Arsenal Park, printre tancuri, bunkere, tunuri, mitraliere și alte componente războinice. În urmă cu trei ani, fosta fabrică de armament și baza militara din apropiere au fost transformate într-un parc turistic cu specific cazon, acționari fiind frații Cristescu și viceprimarul PSD al Timișoarei Traian Stoia. De remarcat că, la această ședință importantă accesul presei este interzis.
Bun prieten al fraților Cristescu, senatorul de Timiș Ilie Sârbu, a declarat pentru Mediafax că nu este nimic spectaculos în convocarea ședinței PSD în această fostă bază militară. „Au fost nenumărate comitete executive de genul ăsta, în diverse regiuni ale țarii. Nu este nimic spectaculos. Ne pregătim strategiile, discutăm cu colegii din teritoriu, lucrul ăsta mi se pare firesc”, a declarat Sârbu citat de Mediafax. El a mai spus că la această ședință vor fi prezenți nu doar membrii CNEx sau ai BPN, ci și primari, miniștri, șefi de comisii parlamentare etc. „E toată forța partidului acolo”, a mai comentat Sârbu.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

O oră ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

5 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

5 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

6 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

6 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

6 ore ago