Categories: Social

Trafic inchis trei ore in Piata Balcescu, sambata seara

Concertul din sensul giratoriu al Filarmonicii Banatul, susținut sâmbătă seara, în Piața Bălcescu, va opri, timp de trei ore, circulația tramvaielor. De asemenea, va fi întrerupt și traficul rutier. Restricțiile vor fi valabile între orele 20 și 23.

Sâmbătă, 14 iunie, Festivalul Artelor programează un concert exact în sensul giratoriu din Piaţa Bălcescu. În aceste condiții, accesul tramvaielor în piaţă va fi oprit în intervalul orar 20-23. Astfel, liniile 4 şi 8 vor fi deviate, iar linia 7 va fi suspendată şi va fi înlocuită cu un autobuz. Tramvaiul 4 va circula din Torontal până la Dâmboviţa şi retur, cu oprire în toate staţiile de tramvai de pe traseu. Tramvaiul 8 va circula de la Gara de Nord până în Torontal şi retur cu oprire în toate staţiile. Tramvaiul 7 va fi suspendat începând cu ora 20, iar în locul acestuia va circula, la interval de jumătate de oră, un autobuz pe traseul Dâmboviţa – Calea Şagului – Ana Ipătescu – V. Hugo – Drubeta – Liviu Rebreanu – Dâmboviţa. Prima plecare a autobuzului este la ora 20, din staţia Dâmboviţa. Circulaţia liniilor 4 şi 8 va fi reluată pe traseul obişnuit, începând cu ora 23.

Reprezentanții RATT mai spun că, pentru asigurarea legăturii între Piaţa Mocioni (Sinaia) şi AEM, va fi introdus un autobuz care va circula din faţă de la biserica din Sinaia, pe bd. 16 Decembrie – spl. T. Vladimirescu – bd. Mihai Viteazul – bd. V. Babeş – str. Cluj – bd. 1 Decembrie – Banatim – Calea Stan Vidrighin – sensul giratoriu de la AEM. Autobuzul va circula la interval de 40 de minute, cu prima plecare la ora 20, din din faţa bisericii din Sinaia). Circulaţia liniilor 4 şi 8 va fi reluată pe traseul obişnuit începând cu ora 23. Între orele 20 și 23, prin zonă nu va fi permis nici accesul mașinilor.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

8 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

10 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

11 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

12 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

13 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

14 ore ago