Bojin nu renunta la ACS Poli, dar nici nu sare cu banii

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, spune că încă nu s-a luat vreo decizie finală în ceea ce privește viitorul lui ACS Poli, dar lucrurile sunt „pe drumul cel bun”. CJ ar putea să nu mai dea bani la formația de liga a doua, căreia îi va pune la dispoziție stadionul, însă ar putea susține financiar Mama Mia Becicherecu Mic. Cu o singură condiție: echipa să existe!

Dacă nu s-a stabilit încă exact ce se va face la Poli, un lucru pare cert: e nevoie de specialiști care să-i ajute pe Titu Bojin și Nicolae Robu să transforme clubul într-unul mai bun. „Urmează să ne întâlnim, vom încerca să mai aducem un om, doi, care se pricep pe linia fotbalistică, nu ca să dea gol de la 11 metri sau să rateze, ci că să ne ajute să ne punem de acord pentru o echipa tehnică și a unei funcționări corecte a clubului”, a declarat Bojin. CJ Timiș nu se va retrage din proiectul ACS Poli, însă va reduce sumele alocate pentru echipa aflată acum în Liga a II-a. „Nu se pune problema ca, în mod normal, CJ să se retragă din asocierea cu Poli. Eu am zis clar că nu dăm bani. Asocierea e una, sumele de bani arondate sunt altele. În primul rând, noi avem stadion și în fiecare an sunt câteva sute de mii, dacă nu miliarde, care se duc către întreținere de gazon, scaune rupte, deși, în ultima vreme nu a mai fost un entuziasm foarte mare… Nu mă interesează celelalte discuții, de acreditare a unei echipe a lui Marian Iancu. Noi avem echipa ACS Poli care este în divizia B”, susține șeful CJ.

Și chiar dacă Robu și Bojin nu sunt de acord în multe privințe, amândoi par să fie la fel de nemulțumiți de prestația slabă a echipei. „Nu cred că mai exista nici un fel de posibilitate…. zarurile au fost aruncate! Nu trebuia să stăm într-un punct când noi nu am câștigat niciun meci. Nu am câștigat niciun meci acasă! Am pierdut pe mâna noastră. Va fi o formula nouă în totalitate, nu înseamnă că nu pot să fie și oameni care au mai fost, dar va fi o formulă restructurată, cu maximum 25 de jucători”, a conchis Bojin. Conform unor surse, acesta nu este acord cu formula Ioan Timofte-Dan Alexa.

CJ Timiș ar putea susține însă o altă echipă, și anume Mama Mia Becicherecu Mic. Titu Bojin a anunțat deja că aceasta va putea juca, dacă va vrea, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Există însă o problemă. „Dacă se mai face echipa Becicherecului, care nu am înțeles nici în zi de azi dacă e sau nu e, o să ajutăm și pe aceea. Asta va trebui să facem noi, cei de la CJ”, a conchis Bojin.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Domionic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

O oră ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

3 ore ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

4 ore ago

Colterm obține un preț la gaz cu 30% mai ieftin

Societatea Colterm a anunțat că a obținut un preț cu o treime mai mic pentru…

4 ore ago

SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13

Seria dintre Timişoara şi Craiova din grupa locurilor 11-14 din Liga Naţională de baschet masculin…

4 ore ago

În mai se lansează licitația de reabilitare a clădirii Colegiului Aslan, din bani publici/FOTO

Colegiul Național „Ana Aslan“ este prima clădire care va intra în procedura de licitație, la…

5 ore ago