Bungau, Velcea si Maier, pe faras de la ACS Poli!

Consiliul Judeţean Timiş, prin vocea preşedintelui Titu Bojin, este tot mai aproape de retragerea de la ACS Poli Timişoara. În aceste condiţii, organigrama clubului timişorean va suferi drastice modificări, conducerea clubului fiind nevoită să fie mai atentă cu bugetul pe care îl va avea la dispoziţie.

CJ Timiș ar urma să sprijine ACS Poli doar prin punerea la dispoziţie a arenei „Dan Păltinişanu”, dar nu va mai aloca niciun leu în contul clubului, aşa cum a făcut-o în ultimii doi ani. Mai mulţi angajaţi de la ACS Poli sosiţi pe filiera PSD nu vor mai face parte din cea mai stufoasă şi inutilă organigramă pe care o are un club de fotbal românesc. Cei vizaţi sunt Ionel Bungău, director organizare al Centrului de Copii şi Juniori, Ovidiu Maier, director administrativ, dar şi vicepreşedintele Valentin Velcea, ultimul din ce în ce mai apropiat de Titu Bojin, după ce a pierdut susţinerea primarului Nicolae Robu. De altfel, Valentin Velcea, nemulţumit fiind de scăderea salarială drastică, vrea să dea în judecată clubul despre care afirma la finalul anului trecut că este ca un copil pentru el.

Până în octombrie 2013, ACS Poli achita pentru Valentin Velcea, la vremea respectivă antrenor principal, aproximativ 15.000 de euro în fiecare lună! Fostul antrenor încasa 8.000 de euro, iar clubul plătea taxele aferente către stat care se ridicau la încă aproximativ 7.000 de euro! Salariul imens încasat de Velcea a fost aprobat de Titu Bojin, după cum declara cu ceva timp în urmă primarul Nicolae Robu. După ce a fost destituit, Valentin Velcea a fost menţinut în organigrama clubului, dar cu salariul diminuat. 3.850 de euro încasa Valentin Velcea, numit director tehnic la Centrul de Copii şi Juniori, o sumă colosală dacă ţinem cont că activitatea fostului antrenor lipsea cu desăvârşire. Ultimele luni, după numirea lui Ioan Timofte în funcţia de preşedinte, au însemnat o nouă lovitură bugetară pentru Valentin Velcea, care a ajuns la un salariu lunar de 3.000 de lei. Este şi motivul pentru care Velcea vrea să acţioneze în judecată ACS Poli, dacă nu va ajunge la o înţelegere amiabilă cu clubul al cărui vicepreşedinte este.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

5 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

5 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

10 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

11 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

11 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

13 ore ago