Arhiva pentru eticheta: velcea

velcea

Valentin Velcea, intre „Rege” si Banie

Valentin Velcea, intre „Rege” si Banie

Valentin Velcea ar putea reveni în circuitul primului eşalon de fotbal mai repede decât preconizau cârcotaşii. Antrenorul care a promovat cu Poli de două ori în primul eşalon în ultimii trei ani este pe radarul câtorva echipe din primul eşalon, toate implicate în lupta pentru evitarea retrogradării.

Despre fotbal si canibalism

A trebuit să vină un investitor giuleștean să ne povestească de canibalismul din fotbalul timișorean și despre cum știm noi să ne bucurăm de necazul altuia. Nici acum n-am recunoaște că după locuitorii Craiovei, noi, microbiștii timișoreni, ne devorăm semenii din prea multă invidie și orgoliu rănit. Pe vremuri, Dinamo avea hamali de la Finanțele Publice care le încărcau în autocar navetele cu vin, deși orașului îi plăcea să creadă că este dușmanul istoric al „câinilor”.

Sistem nesimtit de premiere din bani publici la ACS Poli

În loc să vină cu bani de acasă pentru rezultatele slabe şi jocul execrabil al echipei, oficialii lui ACS Poli Timişoara şi-au tras două prime de toată frumuseţea anul acesta. Chiar dacă obiectivul este salvarea de la retrogradare, formaţia timişoreană se respectă şi nu ratează niciun prilej să-i premieze inclusiv pe unii şefi şi şefuleţi care nu au nicio legătură cu jocul echipei.

Curatenia de primavara: Sunda a fost demis, urmeaza Rosenblum si Velcea

Aurel Şunda a devenit istorie pentru banca tehnică a lui ACS Poli la nicio oră după ce s-a încheiat jocul cu FC Braşov, pierdut de timişoreni cu 0-1. Acesta va reveni pe vechiul post din cadrul clubului la nivelul Centrului de Copii şi Juniori. Se pregătesc să-și strângă „jucăriile” Vali Velcea și Călin Rosenblum.

Rosenblum si Velcea, pe faras. La ACS Poli ar putea veni Daniel Stanciu

În două jocuri, ACS Poli a pierdut din cauza gravelor greşeli de arbitraj, dar nimeni din cadrul clubului timişorean susţinut din bani publici nu a catadicsit să ia taurul de coarne şi să iasă cu declaraţii la cald vizavi. Călin Rosenblum şi Valentin Velcea nu mai sunt pe placul conducerii, care caută un înlocuitor pentru cei doi, în ideea de a ieşi cu declaraţii pertinente, dar tăioase în faţa mass-media, în astfel de situații.

Educatie aleasa sau prostie? ACS Poli, clubul cu „laringita”

Poli a legat la Chiajna trei înfrângeri consecutive și are toate șansele să mai adauge două eșecuri după partidele cu Dinamo și CFR Cluj, final de stagiune ce-ar pune în mod normal pe gânduri conducerea oricărui club care își propune să redevină ce-a fost și mai mult decât atât. Când Nicolae Robu, Titu Bojin, Florențiu Staicu, Nelu Bungău, Călin Rosenblum, Valentin Velcea și Aurel Șunda vor face analiza primei părți de campionat în ședința lărgită a USL Timiș, mă gândesc că se va discuta de subțirimea lotului.

Ignorati de Velcea si Rosenblum, pustii Jichici si Radosav sunt golgheteri in Liga III-a

Poli Timişoara suferă profund în compartimentul ofensiv, unde doar Szekely a convins în primul eşalon. Valentin Velcea şi Călin Rosenblum au aruncat cu banii şi au achiziţionat un atacant, Furtado, care a dezamăgit în toate jocurile în tricoul lui Poli, dar au ignorat mai mulţi atacanţi tineri din zonă, unii chiar din propria pepinieră.

Sunda, „principal”, Velcea, director sportiv la ACS Poli

ACS Poli are, de joi, un nou antrenor principal. Aurel Șunda, fost director al centrului de copii al clubului, a fost instalat pe banca tehnică. Vali Velcea rămâne la club, iar Călin Rosenblum primește și el o nouă funcție. Nicolae Robu și Titu Bojin speră ca „șocul” să producă mult așteptata revenire a echipei.

Soarta lui Vali Velcea va fi decisa joi

Întâlnire de gradul III în cabinetul primarului Nicolae Robu, miercuri dimineață. În afara edilului șef, la discuții au mai fost prezenți președintele CJ Timiș, Titu Bojin, și antrenorul echipei de fotbal ACS Poli, Valentin Velcea. Discuția dintre cei trei a durat aproape două ore. Niciunul n-a vrut să facă vreo declarație după întâlnire, dar surse din cadrul primăriei spun că tema discuției a fost despărțirea lui Velcea de echipă.

Ca primarul pe sat

Nu m-a convins deloc supărarea primarului Robu pe conducerile tehnică și sportivă de la clubul Poli, venită după un declin dureros al prim- divizionarei în competiția fotbalistică internă. Două egaluri și patru înfrângeri i-au trebuit „patronului” clubului municipal de fotbal pentru a se arăta deranjat de cum merg treburile la Poli. „Vali Velcea și Călin Rosenblum sunt vinovați pentru că au ratat transferurile”, a concluzionat edilul liberal, lăsându-ne nouă, microbiștilor, sarcina să ne imaginăm cum merg treburile în club.

Rugby si fotbal – diamante si rugina

Rugbiștii de la RCM Timișoara au câștigat al doilea titlu consecutiv de campioni ai României. Tot în noroaiele stadionului din Ronaț, deși anul trecut liderii administrației locale, începând cu primarul Nicolae Robu, promiteau ferm un nou stadion. O performanță rarisimă pentru Timișoara, deoarece din perioada interbelică, de la Ripensia și Chinezul, n-au mai fost obținute, în niciun sport de echipă, două titluri consecutiv.

Nicolae Robu si Vali Velcea

Robu, despre ACS Poli: „ Velcea si Rosenblum sunt vinovati”

La o zi după jalnica prestaţie a lui ACS Poli în jocul cu Corona Braşov, primarul Nicolae Robu i-a pus la zid pe antrenorul Valentin Velcea şi managerul sportiv Călin Rosenblum. Liberalul acuză, de această dată pe față, politica de transferuri a clubului și a anunțat că, săptămâna viitoare, va lua unele măsuri.

Cifrele dezastrului care ar putea aduce demiterea lui Velcea

După un debut excelent de campionat, ACS Poli traversează o perioadă nefastă, în care înfrângerile sunt la ordinea zilei. Cel mai îngrijorător este că echipa pregătită de Valentin Velcea nu joacă nimic de cinci etape, devenind, alături de resemnatele Corona Braşov şi Universitatea Cluj, ciuca bătăilor în Liga I.

curtea de conturi

Robu vrea mijlocasi si atacanti noi la ACS Poli

Primarul Nicolae Robu anunță noi achiziții la ACS Poli. După meciul cu Steaua, pe care edilul s-a temut că formația sa preferată îl va pierde la un scor și mai categoric, cel mai înfocat suporter al lui Velcea & co a recunoscut că echipa are nevoie de întăriri la mijlocul terenului și în ofensivă. ACS Poli e obligată să facă șase puncte în următoarele două meciuri.

Top