Categories: Economic

Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor, la o noua editie (P)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în 17 octombrie, cea de-a XXI-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș 2013. Aproape 6.000 de firme se luptă pentru premiile care vor fi oferite la acest eveniment.

Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor este cel mai important eveniment economic al comunităţii de afaceri din vestul ţării, cartea de vizită a succesului şi performanţei în afaceri. Laureaţii sunt stabiliţi conform unei metodologii unice pe plan naţional, clasamentul reunind 5.975 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate. Astfel, vor fi premiate firmele care au reușit să se claseze pe locurile I, II și III în domeniile Cercetare-Dezvotare și High Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii, Comerț și Turism. De asemenea, zece firme vor fi recompensate cu Diplome pentru Excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internationale.

Unităţile de cercetare şi învăţământ şi unităţile de producţie care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor de activitate, în baza datelor puse la dispoziţie de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), vor fi recompensate cu Trofeul Creativităţii. Vor fi premiate și universitățile timișene, în cadrul secțiunii Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior, aflat la a șasea ediție. Firmele care s-au clasat pe unul dintre primele trei locuri în top, în ultimii patru ani, vor fi recompensate cu Distincţia de Excelenţă, iar celor care s-au menținut pe podium în ultimii șase ani li se va acorda Trofeul de Excelenţă.

Cei peste 700 de participanţi vor avea parte de momente artistice special, oferite de corul Operei Române Timișoara, de Răzvan Grozăvescu și Vox Canti. La final, Cătălin Crișan va susține un recital extraordinar. Evenimentul va fi prezentat de binecunoscuta realizatoare TV Mirela Boureanu-Vaida. Firmele interesate să participe la eveniment sau să se promoveze în Catalogul Topului Firmelor din Județul Timiș, editat cu această ocazie,sunt invitate să contacteze CCIAT fie pe e-mail, fie la numărul de telefon 0721-784.445, Cătălina Culda, responsabil de eveniment.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto

Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele…

46 de minute ago

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

13 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

14 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

15 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

19 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

20 de ore ago