Categories: Politicieni

Pasajul Michelangelo si reabilitarea zonei Cetate sunt realizarile Elenei Udrea!

Elena Udrea este singurul candidat la președinție care ar putea să-l învingă pe Victor Ponta. Crede asta noul președinte al PMP Timiș, Roxana Iliescu, care susține și că timișorenii îi datorează Elenei Udrea multe lucruri, printre care… complexul rutier Michelangelo și reabilitarea zonei Cetate.

Roxana Iliescu are planuri mari pentru PMP și vrea să aducă lângă ea un număr cât mai mare de oameni pregătiți. Unul dintre scopurile principale ale acesteia este ca, în 2016, PMP Timiș să aibă cât mai mulți candidați la alegerile locale. „Dorim să convingem cât mai mulți tineri și oameni, care nu au avut neapărat experiență politică, care să-și asume responsabilitatea, să vină alături de noi oameni foarte bine pregătiți și să-și depună candidaturi în 2016 la consiliul local, la consiliul județean, în comunitățile lor”, a declarat Iliescu. Pe lista de priorități este și susținerea candidatului Elena Udrea. Roxana Iliescu și-a propus să le prezinte timișorenilor realizările fostului ministru în orașul de pe Bega. Printre acestea se numără lucrările de la Michelangelo sau reabilitarea Centrului Istoric.

Evident, Iliescu nu e prea încântată de faptul că Nicolae Robu își asumă aceste proiecte. „În perioada următoare, echipa de conducere se va implica direct în susținerea Elenei Udrea, candidatul PMP la Președinția României. Pe de altă parte, menționez că ne-am implicat în strângerea de semnături, chiar dacă nu am avut foarte mult timp la dispoziție. Am strâns în jur de 5.000. Spun că ne-am descurcat destul de bine, se putea și mai bine. Ne-am propus la modul cel mai serios să promovăm în campania electorală realizările Elenei Udrea în județul Timiș, în Timișoara. Din păcate, lumea s-a concentrat mai mult pe pantofii și gențile doamnei Udrea și mai puțin pe realizările ei importante (…) În Timișoara, eu aș puncta amenajarea complexului rutier din zona Michelangelo și reamenajarea Centrului Istoric. Cetățenii acestui oraș cred, trăiesc cu impresia că primarul Robu este cel care a demarat toate aceste proiecte. Din păcate, majoritatea sunt proiecte demarate de vechiul primar, Gheorghe Ciuhandu, și de Elena Udrea”, a mai spus noul președinte al PMP Timiș.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

15 minute ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

2 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

3 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

14 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

14 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

17 ore ago