Diversiunea mitingului din Piata Operei

Faptul că PSD – la fel ca predecesorii săi din PDSR, FDSN, FSN și PCR și, mai presus de toate, fosta Securitate – este specializat în arta diversiunii este de notorietate. Manipularea și propaganda mincinoasă au făcut tot timpul parte din recuzita actualului partid de guvernământ. Încă din zilele lui decembrie 1989 când, în timp ce românii mureau în stradă, Iliescu și ai lui puneau mâna pe puterre. De notorietate este și diversiunea din martie 1990, când FSN-iștii au prezentat „Proclamația de la Timișoara”, drept un demers pentru scindarea țării. Lucru pe care PSD îl încearcă și acum, sugerând că Iohannis vrea separarea României și, eventual, vânzarea Transilvaniei către Ungaria. Ce să mai spui despre minciuna ordinară cu Iohannis. care taie pensiile și multe astfel de minuni…. Evident, că numai idioții pot crede astfel de aberații, dar PSD lor li se adresează. Fiindcă și idioții votează. Dar despre diversiunile securistoide alte PSD s-ar putea scrie tomuri întregi, așa că mă opresc, în cele ce urmează, la două exemple. Unul local, altul național.

Ai cui au fost țiganii din Variaș și „bădigarzii” de la miting?

Având în vedere expertiza PSD în arta diversiunii, haideți să mai privim o dată, dintr-o altă perspectivă, deja celebrul miting de sâmbătă din Piața Operei. În primul rând, s-a văzut și din satelit că au fost prezenți în jur de 4.000 de oameni, nu cam 1.000, cum au văzut propagandiștii PSD. Dar asta nu-i o problemă. În al doilea rând – lucrul cel mai important – s-a văzut extrem de clar că scandalagiii pe care s-a focalizat mass-media PSD-istă erau din cu totul alt film decât restul lumii adunate. Oricine cu bun simț putea observa că e vorba de un grup de provocatori. Ei bine, ulterior s-a aflat și cine erau. Respectiv, niște țigani din Variaș, dar și câțiva angajați ai unei firme de pază apropiate de un deputat PSD, fost vameș. Coincidența face ca exact în aceeași zi, Victor Ponta să fi descins la o întâlnire cu activul de partid și de stat din Timiș taman la… Variaș. Ce legătură aveau țiganii din Variaș și „bădigarzii” cu studenții care au organizat mitingul? Evident, niciuna. Ce legătură au avut cu PSD? Evident, multe! Ce a transmis propaganda diversionistă a PSD în întreaga țară? Că huliganii plătiți de Iohannis au atacat jurnaliștii echidistanți.

Diversiunea dezbaterilor

E deja de notorietate scandalul privind dezbaterea televizată dintre cei doi candidați intrați în turul II al prezidențialelor. PSD având la dispoziție mult mai multe canale media, urlă peste tot că Iohannis refuză dezbaterea publică, în timp ce adevărul este taman invers. Și foarte simplu. Adică PSD face propuneri despre care știe foarte bine că sunt inacceptabile. Nu poți să accepți dezbateri în două așa-zise televiziuni care s-au transformat în unități securist-propagandistice în slujba lui Ponta. Ba îl mai propui ca moderator și pe Dan Diaconescu, care și-a anunțat public sprijinul pentru Ponta. E clar că PSD se teme de dezbateri, făcând astfel de propuneri aiuritoare și inacceptabile. În schimb, Iohannis a propus orice loc neutru din România: Academia Română, Parlament, TVR, universitățile din București, Iași, Cluj, Timișoara, Craiova etc., într-un cămin cultural din Teleorman, într-o fabrică sau pe câmp, pe Lună sau pe Marte. Așadar, oriunde altundeva decât în interiorul unor unități securisto-diversioniste. Ce urlă propaganda PSD-istă pe toate canalele pe care le controlează (și sunt multe)? Că Iohannis refuză dezbaterea publică.

Share
Published by
Klaus si Viorel

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

5 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

5 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

11 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

11 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

12 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

13 ore ago