Categories: Poli Timisoara

Politehnica Timisoara ar putea face cel mai tare transfer la nivelul conducerii

Politehnica Timişoara, liderul Ligii a IV-a Timiş, nu a impresionat, până acum, pe piaţa transferurilor. Trupa antrenată de Sorin Brîndescu a rămas și fără câţiva jucători importanţi, printre care Sergiu Iorgovan, depistat cu probleme la plămâni, şi Samuel Feraru, căruia i-a expirat împrumutul de la Avicola Buziaş. Oficialii clubului sunt însă în discuţii avansate cu un om cu rezultate foarte bune în fotbalul regional, care ar urma să facă parte din conducere.

Este vorba despre Sorin Boiangiu, ultima dată manager sportiv la FC Caransebeş, echipă ce evoluează în eşalonul secund. Ascensiunea echipei din Caransebeş şi revenirea în eşalonul secund după trei decenii i s-a datorat, în cea mai mare parte, lui Sorin Boiangiu. După despărţirea de acesta, la FC Caransebeş s-a instalat degringolada, echipa ocupând ultimul loc în seria a II-a a eşalonului secund la finalul anului trecut, în condiţiile în care bănăţenii au avut un debut de campionat excelent. La vremea respectivă, la club era încă manager sportiv Sorin Boiangiu. „Sunt în discuţii cu Politehnica Timişoara, până săptămâna viitoare urmând să ne punem de acord în ceea ce priveşte termenii unei viitoare colaborări. Politehnica ar merita să promoveze anul acesta în Liga a III-a şi nu aş putea să întorc spatele Timişoarei. Sunt convins că pot ajuta cu experienţa mea echipa în demersul său de a promova”, ne-a declarat Sorin Boiangiu. Dacă se va ajunge la o înţelegere, Boiangiu ar urma să rezolve transferul a doi sau trei jucători cu experienţa eşalonului secund.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

5 minute ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

25 de minute ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

56 de minute ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

13 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

16 ore ago