Categories: Partide

Dan Popa vrea mai multe femei in BPJ, pentru ca lucreaza mai bine cu ele

Copreședintele PNL Timiș, Dan Popa, susține că partidul are nevoie de mai multe femei în Biroul Permanent Județean. Fostul PDL-ist recunoaște că doamnele liberale nu sunt prezente în număr prea mare în BPJ, deși unele dintre ele ar merita din plin. Totuși, Popa le-a spus PNL-istelor că și ele pot fi acuzate de discriminare, având în vedere că în BPJ-ul femeilor nu este… niciun bărbat.

Dan Popa, copreședintele PNL Timiș, este nemulțumit de numărul mic de femei care se găsesc la ora actuală în Biroul Permanent Județean al organizației. Liberalul susține că, în momentul de față, din BPJ nu fac parte mai mult de opt doamne, dar speră că numărul lor va crește considerabil. „Mi-ar fi plăcut ca la BPJ să am 50% femei. Sincer! Lucrez mult mai bine cu ele, sunt mai harnice. Din păcate, niciun șef de zonă din vechiul PDL nu este femeie, pentru că șef de zonă înseamnă muncă de teren, plecat, condus și noi de acolo ne-am selectat șefii. Sunt fete foarte harnice, sunt câteva deosebite, dar nu aș putea să spun că sunt foarte multe. La primul BPJ al fetelor, mergem și eu, și Robu și o să încercăm să aducem în noua formulă mult mai multe fete”, a declarat copreședintele liberal.

Popa spune însă că doamnele care-și doresc astfel de poziții trebuie să fie pregătite să muncească și să se aștepte la „teme de BPJ”, care le vor forța să iasă pe teren și să-și petreacă mult timp departe de familie. Mai în glumă, mai în serios, Popa a avut un mesaj și pentru doamnele din PNL care se simt discriminate. „La liga femeilor mi s-a pus întrebarea de ce suntem noi un pic misogini. Și am răspuns că «nu cred că suntem misogini, pentru că avem un BPJ unde sunt șapte-opt colege. Voi, fetelor, aveți un BPJ numai al femeilor. Aveți vreun bărbat acolo? Ați vrea să fiți aici jumătate și dincolo numai voi». S-au blocat puțin. Acesta este adevărul, organizația de femei este tare, funcționează, dar nu este niciun bărbat acolo”, a declarat Dan Popa. Lăsând gluma la o parte, copreședintele PNL este hotărât să echilibreze situația din BPJ, chiar dacă nu știe cât va dura această mișcare.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

4 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

6 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago