Categories: Economic

Vacante la reduceri si premii de 7.000 de euro, la targul de turism

Premii în valoare de peste 7.000 de euro îi așteaptă pe cei care vor trece pragul Târgului de Turism „Vacanța”. Acesta va avea loc la Timișoara, între 20 și 22 martie. În plus, vor exista reduceri chiar și de 30% la pachetele de vacanță.

Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) organizează, în perioada 20 – 22 martie, la Timișoara, Târgul de Turism „Vacanța”. Acesta va avea loc la Centrul Regional de Afaceri și va putea fi vizitat în fiecare dintre cele trei zile, între orele 10 și 19. Vor fi prezente peste 25 de agenții de turism din țară și străinătate, care își vor prezenta ofertele, cu reduceri între 10 și 30%. Una dintre atracții va fi reprezentată de pachetele de vacanță cu avionul, direct din Timișoara. „Anul acesta sunt șapte curse charter săptămânale: trei spre Antalya și patru spre Rhodos, Creta, Zakynthos și Skiathos. Vor fi anunțate și pachete spre destinații continentale, tot transport cu avionul. Am observat în ultimii ani o tendință în a alege pachete care presupun un drum cât mai scurt până la destinație. Uneori, transportul cu avionul durează mai puțin decât un drum dus-întors Calea Lugojului – Calea Șagului, la o oră de vârf”, spune Raluca Ungureanu, vicepreședinte ANAT. În cea de-a doua zi a târgului va avea loc concursul Miss Turism 2015. Organizatorii au pregătit pentru vizitatori și o tombolă cu premii tentante, în valoare de peste 7.000 de euro. „Anul trecut, au fost 12 câștigători care au beneficiat de vacanțe de două persoane pe continent sau sejururi complete la mare. Poveștile câștigătorilor sunt minunate și tombola i-a surprins în cel mai plăcut mod. Păstrăm și anul acesta tombola”, a mai spus Raluca Ungureanu. Intrarea la este liberă și, în plus, vizitatorii vor avea parte de parcare gratuită.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo

Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu…

O oră ago

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 26 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 26.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi…

13 ore ago

Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara

Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și…

14 ore ago

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se…

16 ore ago