Bun venit in Țaratul Robului!

Teoretic, n-are nimic în comun cu Vladimir Putin și respinge categoric felul de a face politică al acestuia. Practic, primarul Nicolae Robu se comportă exact ca „Țarul”, când vine vorba despre criticile care i se aduc. Cei de la Radio Erevan TM au imaginat o poveste despre ce s-ar întâmpla în Rusia, dacă, timp de patru ani, țara ar fi condusă de… Robu!

„Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a arătat în diferite rânduri oripilat de «dictatorul» Vladimir Putin și de politica Rusiei agresoare. Acest dezgust al său este oarecum ciudat, pentru că vine din partea unui om politic cunoscut pentru faptul că intră în fibrilații ori de câte ori este criticat sau apostrofat. De aceea ne-au sosit la adresa redacţiei mai multe sesizări ale cititorilor, care se întreabă, pe bună dreptate, cum ar arăta această planetă dacă cea mai mare ţară de pe suprafaţa ei, în speţă Rusia, ar fi condusă timp de un mandat de Nicolae Robu”, scriu, pe Facebook, cei de la Radio Erevan TM. Ajutați de un misterios ezoterist, denumit, laconic, Lorin F. (!! – n.r.), ei au întocmit o listă a potențialelor schimbări care s-ar putea petrece în Rusia, dacă, prin absurd, președintele acestei țări ar semăna cu primarul Timișoarei. Pe listă figurează proclamarea Rusiei drept „țarat”, dar nu oricum, ci doar „în urma unui sondaj pe Facebook”, redenumirea Pieței Roșii în… Piața Libertății, modernizarea pădurilor Siberiei, prin înlocuirea „coniferelor învechite” cu palmieri de import, modificarea păpușilor Matrioșka, „în sensul că se fac după chipul noului ţar”, sau înlocuirea programului spațial rusesc, „o moştenire dezastruoasă a vechii administraţii (…) cu nişte jocuri de lumini şi artificii ultramoderne”. Găsiți aici întreaga viziune… ezoterică!

Share
Published by
Feisbukistul de serviciu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago