Cum rezolva primarul din Buzias divergentele cu alesii locali: capete in gura si calcat în picioare

Primarul PSD al orașului Buziaș, Alger Ilaș, are un stil cel puțin original de a-și rezolva problemele cu consilierii locali, mai ales dacă sunt din opoziție: amenințări cu capete în gură și călcat în picioare. Asta a pățit pe pielea lui un consilier local PNL. Pentru același edil, locuitorii orașului au o titulatură mai simplă: „jegoși”

Scandal mare la Primăria din Buziaș, joi dimineața, protagoniști fiind edilul Alger Ilaș și consilierul local PNL Ioan Purceluș. Acesta din urmă a intrat în gura primarului PSD-ist, după ce a avut „tupeul” să facă o sesizare la primărie. „M-am dus la primărie să fac o sesizare vizavi de o stradă și un trotuar care sunt total nepracticabile. Nu pentru mine, ci pentru oamenii din zonă care au venit la mine și mi-au cerut acest lucru. Cum m-a văzut, m-a suduit: «Du-te în p..a mă-tii de bou și prost!». Apoi mi-a zis că-mi dă un cap în gură și mă calcă în picioare. Erau de față doi PSD-iști de-ai lui, Aurel Deheleanu și consilierul din Bacova (sat aparținător de Buziaș – n.r.)”, povestește consilierul. Purceluș susține că de același tratament se bucură mai toți oamenii din oraș, care nu fac parte din gașca primarului.

„Fiind consilier local, mai vin oamenii la mine și-mi spun una-alta. De exemplu, i-am mai zis de fosta policlinică, ce aparține de primărie. N-are trepte, n-are balustradă, bălăriile sunt cât casa. M-a înjurat și atunci și mi-a zis că nu-i treaba mea. Zilele trecute s-a dus o femeie la el să-i spună de o stradă care ar trebui reparată și a luat-o tare: «Să nu mai vii la mine cu așa ceva!». Femeia a venit la mine fiindcă acum îi este frică de primar. La fel se comportă și cu fetele din primărie”, mai spune alesul. Liberalul ne-a destăinuit și care este părerea primarului despre locuitorii orașului. „Eu i-am spus odată că primarul ar trebui să fie în slujba oamenilor și nu invers. Știți ce mi-a spus? «Cum să fie eu în slujbă la toți jegoșii?». Eu nu înțeleg de ce nu pleacă, dacă nu-i place să fie primar”, a continuat Purceluș.

Fiindcă nu vrea să treacă așa ușor peste acest incident, consilierul liberal va face vineri nu mai puțin de patru plângeri sau sesizări. „Nu sunt cârpa lui, sunt om de 60 de ani. I-am și zis: «Primare, nu te înjur, nu te jignesc, dar nu mă las călcat în picioare de tine!». O să fac patru plângeri. În primul rând, la Poliție. Apoi o să fac la Titu Bojin, la CJ, la prefectul Eugen Dogariu, dar și la PSD Timiș, la domnul Grindeanu. Să văd și eu ce părere au despre atitudinea unui primar față de un ales local. Dacă și ei cred că așa trebuie să se comporte un primar, n-am nimic de adăugat”, ne-a mai declarat Purceluș. Primarul Alger Ilaș nu a putut fi contactat, nerăspunzând la telefon. (sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

În mai se lansează licitația de reabilitare a clădirii Colegiului Aslan, din bani publici/FOTO

Colegiul Național „Ana Aslan“ este prima clădire care va intra în procedura de licitație, la…

6 minute ago

La Ghiroda se va ridica un centru de colectare a deşeurilor prin aport voluntar

Luni, 29 aprilie, primarul comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, a semnat autorizația de construire pentru ,,Centrul…

26 de minute ago

Şi totuşi, ce este mai important? Conotaţiile electorale ale unei şedinţe de guvern sau faptul că se face un stadion la Timişoara?

În mod simbolic, săptămâna trecută, chiar la Timişoara a fost aprobată Hotărârea de Guvern care…

O oră ago

Program de lucru al RETIM pentru 1 mai și Sărbătorile Pascale, Zona 1 și Zona 0 a județului Timiș

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 30 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 30.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

16 ore ago