Bojin, certat in locul lui Robu: Sigur stie el de ce cresc frunzele

Că e Nicolae Robu sau că e Titu Bojin pare a fi un amănunt nesemnificativ pentru unii timișoreni! Președintele CJ a descoperit asta pe pielea lui după ce a fost luat la rost de un cetățean nemulțumit de modul în care Primăria Timișoara își face treaba. Ce-i drept, omul supărat a recunoscut că nu știe cine este liderul CJ Timiș.

Titu Bojin a fost, miercuri, să vadă cu ochii lui cum arată malurile Begăi, proaspăt reabilitate. În timp ce dădea declarații despre lucrarea realizată de ABAB, președintele Consiliului Județean Timiș a fost întrerupt de un cetățean nemulțumit de cum arată zona. Bărbatul i-a cerut socoteală lui Bojin pentru felul în care arată parcul, întrebându-l de ce nu se mai ocupă nicio firmă de tăiatul ierbii de aici. „Dar ce ne facem cu parcurile astea, uitaţi cât este iarba de mare! A fost o firmă care a avut grijă de acest parc…”, i-a spus bărbatul, atrăgându-i atenția lui Bojin că spațiul de aici obișnuia să fie folosit pentru ședințele foto de la nunți sau botezuri. Președintele CJ i-a cerut cetățeanului nemulțumit să se adreseze primarului Nicolae Robu. Totuși, bărbatul a continuat să-i pună întrebări, moment în care Bojin l-a întrebat pe tânăr dacă știe cu cine stă de vorbă. Când omul a răspuns că nu… șeful Consiliului Județean s-a prezentat, spunând și ce funcție ocupă. „Eu zic să-l întrebaţi pe Robu, aţi văzut că dânsul mai are şi idei, unele năstruşnice, şi în condiţiile astea eu nu mă mai bag. S-ar putea să fie o strategie cu tot ce se întâmplă şi el ştie să spună de ce cresc frunzele, de ce creşte iarba”, a continuat social-democratul. Bărbatul care a spus că a locuit în Germania unde viața este mai bună a mai vrut să știe când vor apărea vaporașele pe Bega. De data aceasta, Bojin a decis să-l scutească pe primar de grija de a da explicații și a răspuns: „Probabil că la anul”.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

55 de minute ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

2 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

3 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

3 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

5 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

6 ore ago