Categories: Economic

Incepe o noua editie a targului Universul Casei Tale

Mobilă de cea mai bună calitate, obiecte de decor interior și o gamă de produse premium. Acestea sunt doar câteva dintre exponatele de care se vor putea bucura timișorenii care vor trece pe la noua ediție a târgului „Universul Casei Tale”. La eveniment vor participa 40 de firme de top, dar și specialiști care le vor prezenta vizitatorilor cele mai bune moduri prin care să-și înfrumusețeze casa.

Târgul „Universul Casei Tale” a ajuns la cea de-a patra ediție. Evenimentul va debuta joi, 7 mai, la CRAFT și va ține până pe 10 mai, fiind organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură. Acesta reunește specialiști din domeniul amenajărilor interioare, al firmelor de mobilă și al instalațiilor. Pe lângă firmele din România, la eveniment vor fi prezente companii străine și producători de mobilă de la Milano, care se pot lăuda cu produse de cea mai bună calitate. De asemenea, pe lângă aceste produse, în premieră, va exista la „Universul Casei Tale” și o gamă premium. „Firmele din acest an vin din întreaga României, dar şi din zone unde e dezvoltată industria mobilei. Marea majoritate din firme din producători de mobilă, dar şi exportatori, e prezentă şi gama premium, aceasta este una din noutăţile acestui târg, e cea mai solicitată pe piaţa internă. (…) Aceasta este cea de-a patra ediţie şi avem 70% de firme noi în cadrul evenimentului, avem şi specialişti, arhitecţi, designeri care vor face consulare gratuită în cadrul târgului”, a declarat Roxana Bonchiș, unul dintre organizatorii evenimentului.

Firmele prezente vor face demonstrații, iar publicul va putea să se consulte cu specialiștii pentru a afla ce trebuie să facă pentru a-și transforma casa într-una mai frumoasă și mai primitoare. Cei care își doresc să-și renoveze biroul sau alte spații de lucru vor găsi la „Universul Casei Tale” tot ce le trebuie. Mai mult, organizatorii au anunțat că la eveniment vor exista și câteva momente artistice inedite, care se pliază perfect pe tema târgului. De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia să participe și la o tombolă cu premii atractive. Expoziția poate fi vizitată zilnic, între orele 11 și 19, iar duminică, între orele 11 și 18.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

O oră ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

4 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

5 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

5 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

6 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

7 ore ago