Categories: Invatamant

Sute de locuri disponibile pentru viitori politisti de frontiera! Au inceput inscrierile

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara va recruta în următoarea perioadă candidați pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Doritorii au timp până la sfârșitul lunii să se înscrie.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara primește cereri de înscriere la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ de profil. Astfel, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Poliție, pune la bătaie 60 de locuri pentru specializarea „Ordine și siguranță Publică” (55 locuri pentru Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și cinci locuri pentru Direcția Generală Pașapoarte). De asemenea, Școala de Pregătire a Angajaților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea are 80 de locuri disponibile pentru studii postliceale, din care 70 pentru Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, cinci locuri pentru Direcția Generală Pașapoarte, iar cinci, pentru Inspectoratul General pentru Imigrări. Tot în această perioadă, ITPF Timișoara recrutează candidați și pentru instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru Poliția de Frontieră Română. Locurile disponibile sunt după cum urmează: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” – 45 locuri; Academia Tehnică Militară – 72 locuri; Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – 2 locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – 38 locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” – 3 locuri. Doritorii se pot înscrie până pe 29 mai. Mai multe informații despre procesul de înscriere pot fi găsite aici și aici. Cei interesați sunt așteptați în zilele de luni, miercuri și joi, între orele 10 și 14, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, pe Calea Sever Bocu, nr. 49.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago