Categories: Politicieni

Grapini ii trage de urechi pe Daniel Constantin: Moral era sa plecati si sa lasati partidul

Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, președintele PC Timiș, Maria Grapini, a declarat că este foarte dezamăgită de situația în care se află PC. Dacă partidul se destramă, ea se va muta în PPU, formațiune în spatele căreia se află susținătorii lui Dan Voiculescu. Grapini i-a comunicat lui Daniel Constantin supărările ei… printr-o scrisoare!

„M-ați dezamăgit, domnule Daniel Constantin, și nu numai pe mine” spune europarlamentarul Maria Grapini în scrisoarea adresată președintelui PC, Daniel Constantin. Supările lui Grapini față de liderul de partid nu sunt ceva nou. Europarlamentarul a declarat, cu luni în urmă, că nu e de acord cu modul în care Constantin a încercat să fuzioneze PC cu PLR, ajungând chiar să-i ceară demisia liderului conservator. Relația dintre cei doi pare că s-a încheiat definitiv, iar Maria Grapini nu se va prezenta nici la congresul PC din această lună. „Ați dezamăgit mulți oameni, membri sau nemembri ai PC. Cred că cei mai dezamăgiți sunt umaniștii, cei care din 1991 au muncit și au pus bazele Partidului Umanist și au continuat în Partidul Conservator. (…) Voiam să transmit în cadrul congresului, un ultim mesaj: nu sunt un om laș, nu mi-e teamă decât de Dumnezeu! Nu pot să particip la proiectul de desființare a PC, a spiritului și doctrinei acestuia! Voiam să spun umaniștilor, conservatorilor că, nu eu plec din partid, ci dumneavoastră. Desfințați (sic – n.r.) un partid pe care l-ați primit de-a gata! (…) Întrebarea pe care o adresez public este următoarea: dacă nu ați mai vrut să aveți de-a face cu Președintele fondator al PC și cu Partidul Conservator, de ce nu ați plecat din partid?”, a scris europarlamentarul. Maria Grapini a continua prin a-l certa pe Constantin și pentru modul în care a fost organizat Congresul PC. În primă fază, conservatorilor li s-ar fi transmis că va fi congres pe 18, 19 sau 20 iunie. După câteva zile s-a stabilit și o dată, dar acum, din comunicare, lipsea ordinea de zi cu problemele care vor fi dezbătute în cadrul întâlnirii. Grapini și filiala PC Timiș au decis să nu participe la acest eveniment.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

5 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

9 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

10 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

11 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago