Categories: Ziaristu' de terasă

Mandrul premier Ponta a ajuns de rasul curcilor / VIDEO

Mândru tare că e român, Victor Ponta s-a dus să se opereze în Turcia, băgându-și astfel picioarele în sistemul medical românesc, atât de bine administrat de colegul său Nicu Bănicioiu. Apropo, cât de tare urlau românii verzi și oficina lui Felix Pușcăriașul când Băsescu s-a operat la Viena, iar acum mucles când Pontacul s-a dus la turci! Înainte de asta, același premier minune și-a băgat picioarele și în UE participând la un fel de reuniune a liderilor de state ex-sovetice, boicatată la nivel înalt de țările civilizate. Dar tare și-a dorit să mai scuture o scamă de sacoul lui Putin, așa că nu poți să te pui cu plăcerea omului.

Cât timp cel mai prost premier din istoria României umblă pe coclauri, acasă se întâmplă lucruri cel puțin interesante. Astfel, un membru al guvernului și nu oricare, ci vicepremierul Gabriel Oprea, face o declarație cel puțin interesantă. El a spus că, dacă era în locul lui Ponta, își dădea demisia din funcție, făcând astfel referire la dosarul de urmărire penală deschis de DNA pe numele premierului. Hai să recunoaștem, o afirmație extrem de gravă la adresa șefului guvernului. Mai mult, numele lui Ponta începe să apară în tot mai multe dosare penale, mai mari sau mai mici. În acest timp, parlamentarii PSD se chinuie să modifice codurile penale, astfel încât infracțiunile de care este acuzat Ponta să fie dezincriminate.

Încet, dar sigur, lațul se strânge tot mai tare în jurul gâtului lui Ponta. Statele europene și SUA atenționează tot mai des România vizavi de „mineriadele” anti-Justiție întru apărarea primului plagiator al țării. Presiunile vin și din țară, tot mai mulți dumirindu-se de halucinanta situație de-a avea un premier urmărit penal, mitoman, plagiator și… tot mai penibil. Tot mai ridiculizat pe rețelele de socializare, Ponta devine pe zi ce trece mai mic chiar și decât Boc. Măcar Boc era slugă la Băsescu, dar o înregistrare mai veche, acum apărută, arată că Ponta era slugoiul lui Sebastian Ghiță. Într-o convorbire a acestuia cu S.O. Vântu, Ghiță face niște referiri la premier, cum mulți n-ar face nici la cea mai umilă dintre slugi. Și fiindcă avem și umor ca români, apar și melodii pamflet vizavi de Ponta, unele chiar foarte bine făcute. Care tot nu vrea să demisioneze, cu toate că a ajuns de râsul curcilor. Poate fiindcă e convins că România ar pieri fără el sau poate fiindcă nu e lăsat încă să facă asta de cei care-l țin captiv. Că mai este ceva de prăduit în țara asta.

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

2 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

4 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

4 ore ago