Categories: Poli Timisoara

Au fost puse in vanzare biletele pentru meciul Poli – FC Botosani

Fanii lui Poli pot cumpăra, de miercuri, tichete pentru viitorul meci pe care favoriții lor îl vor juca pe teren propriu. Acesta este programat luni, 27 iulie, de la ora 22. Foarte important: în ziua meciului, după ora 18, nu vor mai fi vândute bilete la biroul de ticketing al clubului.

Biletele de intrare pentru meciul Poli Timișoara – FC Botoșani, programat luni, 27 iulie, de la ora 21, în cadrul etapei III din Liga I, sunt puse în vânzare miercuri, la următoarele prețuri: 10 lei la peluze, 15 lei la tribunele I și I, 25 de lei la tribuna 0 și 50 de lei la loje. Tichetele pot fi achiziționate de la biroul ticketing de la stadionul ”Dan Păltinișanu”, de miercuri până vineri, între orele 9 și 17, sâmbătă și duminică, între orele 10 și 14, respectiv luni, între orele 9 și 18. Sâmbătă, duminică și luni vor fi deschise și casieriile de la zona tribunei oficiale, respectiv zona peluzei nord. „Îi rugăm pe susținătorii noștri să achiziționeze bilete din timp, deoarece tichetele nu se vor mai elibera la biroul ticketing după ora 18, în ziua meciului. Vă reamintim că biletele vor fi cumpărate și de pe site-ul www.ktickets.ro. Este foarte important de știut că persoanele care își achiziționează tichetul să aibă pe card opțiunea «cumpărare online»”, transmit reprezentanții clubului. La meciul de debut, cu Pandurii Tg. Jiu, oamenii au stat zeci de minute la coadă pentru a-și cumpăra bilete. La un moment dat, s-a decis să li se permită accesul liber, astfel că aproximativ 2.000 de persoane au intrat gratis la meci. Au fost deschise doar patru casierii, primarul Nicolae Robu motivând acest lucru prin faptul că, în acest moment, clubul nu deține decât patru imprimante agreate de ANAF. După două etape, Poli are 0 puncte.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

10 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

12 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

13 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

14 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

14 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

16 ore ago