Categories: Timp liber

Tot mai cochete pe biciclete: cum te imbraci cand pleci la pedalat / FOTO

După o primă ediție exclusiv online, ghidul „Stil și frumusețe pe biciclete” revine în forță, de această dată tipărit. Realizat sub umbrela Verde pentru Biciclete, acesta vrea să le ofere doamnelor și domnișoarelor care iubesc pedalatul idei despre cum ar putea purta cele mai reușite combinații vestimentare.

Tot mai multe timișorence aleg bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Dacă inițial vehiculul pe două roți era preferat mai ales în timpul liber, acum, o simplă privire aruncată pe străzile din orașul de pe Bega arată dimensiunea fenomenului: numărul doamnelor și domnișoarelor care merg la serviciu pedalând este din ce în ce mai mare. În aceste condiții, un ghid vestimentar a apărut ca o consecință firească. „Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci un stil de viață. Femeile sunt active, atente la ultimele noutăți din domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătate și frumusețe, dar și pentru starea de bine și senzația de libertate simțite pe două roți. Anul trecut am lansat primul ghid vestimentar, la nivel național, iar succesul avut online ne-a determinat să continuăm proiectul și în acest an”, spune Romina Faur, de la VpB. Ghidul a fost realizat cu ajutor… specializat: Diana Bobar – SoFashon (designer vestimentar), Andreea Caradjov (designer vestimentar), Blue Bird (Ramona Popeț-designer vestimentar), Mono Shoes (accesorii) și Skinny Buddha (Mihaela Jula – fashion blogger). Fiecare a abordat un stil anume, în concordanță cu viziunea proprie asupra mersului pe bicicletă. „Concluzia noastră este aceea că, indiferent de bicicleta deținută, pot fi adoptate ținute diverse, creative și frumoase, care nu fac decât să confirme faptul că fiecare biciclistă e unică în felul ei, iar cel mai de preț accesoriu rămâne bicicleta!”, mai spune Romina Faur.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

2 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

4 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

5 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

6 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

6 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

8 ore ago