Categories: Cultura

Instalart/ Obiect/ 003 ajunge la Timisoara! Creatiile unui faimos designer, reinterpretate

Are în portofoliu peste 600 de obiecte, concepute pentru cele mai mari companii din lume. Marcel Klamer e atât de bun încât a devenit sursă de inspirație pentru alții. Șase arhitecți și designeri și-au ales câte un obiect conceput de Klamer și au construit instalații care vor ajunge la Timișoara grație proiectului Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF.

„Inima” proiectului Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF este faimosul designer Marcel Klamer, născut în România, dar care a cunoscut consacrarea în Germania, țară în care a creat peste 600 de obiecte pentru companii mari din Europa şi din lume. InstalArt a invitat șase arhitecți și designeri care să-l prezinte pe Klamer. Fiecare a conceput o instalație pornind de la un obiect ales din portofoliul lui Klamer, susținută de partenerii InstalArt, astfel: Dorin Ștefan – Gradient De Design, powered by Uanderful; Mario Kuibuș – Cheie, powered by BASF; Robert Marin – Investigație, powered by Brikston; Corvin Cristian – Pop Icon/ Design Icon, powered by Campari; Mihai Popescu – In vino veritas, powered by M1 Crama Atelier; Ștefan Barutcieff – Nino Nino, powered by DuPont/Corian. Instalart prezintă vineri, 6 noiembrie, la Fratelli Timişoara, „Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF”, proiect aflat sub umbrela Romanian Design Week. La petrecerea de lansare, invitaţii vor putea interacţiona cu instalaţiile realizate de arhitecții și designerii InstalArt. De duminică, 8 noiembrie, acestea vor fi expuse la Muzeul Banatului. Expoziția Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF va putea fi vizitată până pe 20 noiembrie. Intrarea la cele două evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile. (sursa foto: http://peroniitaly.ro/diario/wp-content/uploads/2014/04/w-006.jpg)

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

5 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

5 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

6 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

7 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

7 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

10 ore ago