Brusc, Viorica Balteanu si-a dat seama ca nu lucreaza la Politehnica!

Viorica Bălteanu nu mai știe unde lucrează! Asta, după ce Politehnica a anunțat oficial că profesoara care i-a catalogat drept „sataniști” și „dezaxați” pe tinerii care au murit în clubul Colectiv nu predă acolo. Bălteanu și-a modificat imediat contul de Facebook, ștergând informațiile legate de UPT.

Viorica Bălteanu a devenit celebră în mediul virtual după o postare în care îi făcea „sataniști” și „dezaxați” pe tinerii care au murit, săptămâna trecută, în clubul Colectiv din București. Cea care se consideră „profesor prin vocaţie, nu un dăscălaş asimilabil cu un funcţionar măcinat de rutină” folosește un limbaj de o violență greu de imaginat pentru un profesor cu har. „Imagini apocaliptice de iad în flăcări, zgomote sinistre (dacă aceea e muzică, înseamnă că albul e negru şi invers), texte sataniste zbierate de nişte gorile în pandalii, oameni neizbutind eu a le spune, m-au umplut de oroare. N-am putut, nici n-am vrut să urmăresc aşa ceva mai mult de două minute! Prin urmare, la clubul Colectiv se afla un veritabil bârlog satanist, frecventat de sute de dezaxaţi care se cunoşteau între ei, iubeau scenele infernale cu sacrificii de făpturi omeneşti cuprinse de văpăi”, a notat Bălteanu. Ea și-a trecut ca loc de muncă actual „Universitatea Politehnica Timișoara”, iar la loc de muncă trecut, Universitatea de Vest.

După ce un grup de tineri a anunțat că intenționează să meargă luni la Politehnică, să ceară demisia profesoarei, lucrurile au luat o altă turnură. „Conducerea UPT a aflat de faptul că un cont de Facebook pe numele Viorica Bălteanu, care pretinde că este profesor al Universității Politehnica Timișoara a publicat pe rețeaua socială menționată un mesaj extrem de controversat și în aceeași măsură contestat dur de opinia publică. Precizăm că Viorica Bălteanu nu a avut niciodată calitatea de cadru didactic titular și nu figurează nici în calitate de cadru didactic asociat al Universității Politehnica Timișoara”, au transmis, vineri seară, reprezentanții UPT. Practic, „onorabila” Viorica Bălteanu a mințit în ceea ce privește locul său de muncă! După anunțul făcut de UPT, ea și-a modificat imediat profilul de Facebook, din care rezultă acum că este fost profesor de italianistică la… Universitatea de Vest!

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

6 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

8 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

9 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

10 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

10 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

12 ore ago