Categories: Primăria Timişoara

Pasajul Michelangelo, inchis pentru… reparatii in asfalt! / UPDATE: S-a deschis traficul!

Atenție, șoferi! Pasajul Michelangelo este închis marți dimineață. Conform reprezentanților primăriei, se intervine pentru repararea unei denivelări în asfalt. S-a „uitat” însă ca acest lucru să fie anunțat și oficial. UPDATE: Circulatia a fost redeschisă în jurul orei 15.

Nu încercați să treceți prin pasajul Michelangelo, cel puțin în următoarele câteva zeci de minute! Accesul șoferilor este blocat de mașini ale Poliției Locale, care nu permit intrarea mașinilor. Închiderea circulației nu a fost anunțată oficial de reprezentanții primăriei, și asta în condițiile în care, săptămâna trecută, a făcut vâlvă o informație conform căreia în pereții pasajului au apărut fisuri. Închiderea de marți a traficului nu are legătură cu acele fisuri, susțin reprezentanții primăriei. „Nu vă faceți griji despre pasajul Michelangelo, nu sunt probleme majore! Sunt oameni care răspund cu libertatea lor, cu averea lor… La suprafață există o tencuială și, în spațiile dintre diversele tronsoane, în acele interstiții este mortar, iar la vibrațiile care există, apar fisuri. Există și soluția placării, dar este mult mai scumpă. Nu este nimeni iresponsabil să lase în funcțiune un pasaj cu probleme”, a explicat, din nou, marți, primarul Nicolae Robu. De această dată, este vorba despre intervenții la carosabil, fiind vorba despre o denivelare apărută în șosea! Conform reprezentanților PMT, traficul va fi redeschis în foarte scurt timp. „Nu cred că s-a plâns niciun șofer că n-a putut intra o oră prin pasaj”, a mai spus edilul. Pasajul Michelangelo a fost deschis circulație la finele lunii mai, chiar de ziua primarului Nicolae Robu. Lucrările au durat doi ani și trei luni, valoarea estimată fiind de 63,9 milioane de lei. Contractul de execuție a fost atribuit prin licitație la valoarea de 48,9 milioane și, conform oficialilor din PMT, lucrarea a fost finalizată la valoarea de 47,8 milioane. UPDATE: Lucrările desfășurate în pasaj s-au terminat în aproximativ patru ceasuri, traficul fiind redeschis la ora 15.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

7 minute ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

50 de minute ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

2 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

2 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

3 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

3 ore ago