Categories: Economic

Regasiti gustul copilariei la Cofetaria Trandafirul! Expozitie dulce de sarbatori / FOTO

Cu toți ducem dorul delicioaselor prăjituri făcute de bunicile noastre, pe vremea când eram copii. Acum putem regăsi gustul de neuitat al doboșului, al napolitanelor de casă și al turtei dulci la expoziția cu vânzare organizată, de sărbători, la cofetăriile Trandafirul. Tot aici, pofticioșii vor putea găsi delicatese cu lavandă, ciocolată belgiană și câte și mai câte.

Raiul pofticioşilor şi-a deschis porţile la Trandafirul, ai cărei maeștri cofetari dau o nouă interpretare unor rețete folosite încă de la înființarea cofetăriei, în 1889. Sunt peste 50 de feluri de torturi și prăjituri, pe care le puteți lua acasă, pentru a vă îndulci oaspeții de Crăciun și de Anul Nou. Puteți alege desertul preferat în 23, 24, 30 și 31 decembrie, la cofetăriile Trandafirul: vizavi de Magazinul Bega, în Calea Girocului și în complexul Favorit, pe strada Bogdăneștilor. Torturile or să vă lase gura apă: bătute bine cu unt de casă, cu făină din cea mai bună și cacao, umplute cu cremă de ciocolată belgiană ori elvețiană, cafea, nuci sau vanilie, șampanie, fistic, lavandă, crème brule, caramel, frișcă naturala sau fructe de pădure, sunt numai bune de luat acasă. Pentru cei mici, „străbunicii” moderni din laboratoarele de la Trandafirul au pregătit delicii alese: tort Doboș, căsuțe din turtă dulce, amandine, savarine, biscuiți cu unt în formă de brăduți, steluțe sau fulgi de nea, sofisticatele macarons, muffins sau cake pops, dar și bomboane fondante, praline, turtă dulce sau chec. Nu lipsesc, desigur, cozonacii pufoși, din unt, făină fină și ouă de casă, cu umplutură de nucă, mac, cacao sau rahat turcesc. „La noi, toate produsele se fac din ingrediente naturale, atent selecționate. Avem contracte cu furnizori care sunt mici producători din zona Banatului și care au certificate cu acreditare Bio”, spun cei de la Trandafirul. E încă un motiv în plus să vă îndulciți sărbătorile la Trandafirul. Comenzile se pot face telefonic, la numărul 0256-210.808, sau prin e-mail. Mai multe detalii găsiți aici sau aici.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

6 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

9 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

10 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

11 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

11 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

13 ore ago