Trei fotbalisti experimentati de la Poli sunt pe faras! Totul depinde de evolutia lor in ultimele trei jocuri

Poli Timişoara a transferat mai mulţi fotbalişti cu experienţă înainte de începerea sezonului, unii dintre chiar internaţionali la echipele naţionale din ţările de baştină. Parcursul modest al trupei din Liga I arată că nu toate implanturile cu jucători experimentaţi au dat satisfacţie. În aceste condiţii, staff-ul tehnic şi conducerea clubului timişorean au luat în vizor trei nume importante din lot pentru o eventuală despărţire. Un alt motiv pentru care clubul este dispus să renunţe la serviciile jucătorilor este legat de salariile acestora, fiecare încasând cel puţin 5.000 de euro în fiecare lună.

Este vorba despre stranierii Rufino şi Sarmov, dar şi de Marius Croitoru, mijlocaş transferat în timpul campionatului, după ce a debutat sezonul acesta în tricoul celor de la FC Botoşani. Bulgarul Georgi Sarmov este marea „ţeapă” servită clubului de Dan Alexa, antrenor în primele etape la Poli. Acesta a insistat pe lângă conducerea clubului pentru transferul internaţionalului bulgar, chiar cu riscul despărţirii de Răzvan Trandu, mijlocaş central cu care colaborează excelent în prezent la Rapid Bucureşti. Venit nepregătit fizic după o accidentare ce l-a ţinut departe de terenul de joc luni bune, bulgarul a fost forţat în prima echipă de mai multe ori de Florin Marin. Din tot ce a arătat Sarmov pe terenul de joc în partidele în care a fost băgat de „Flocea” memorabilă rămâne faza în care a comis un henţ stupid în jocul din Cupa Ligii pierdut de Poli cu 1-0 în faţa celor de la FCSB. Rufino este o altă „ţeapă” de pe lista transferurilor efectuate în vară. Adus cu surle şi trâmbiţe din postura de golgheter al ligii a treia din Spania, Rufino nu a prea rupt gura târgului şi nici plasa porţilor adverse, acesta marcând doar de două ori până acum. Spaniolul pare să aibă probleme de acomodare, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu câţiva ani în Ungaria, atunci când a evoluat pentru Honved Budapesta, echipă la care nu a confirmat.

Chiar dacă se aştepta foarte mult de la el, Marius Croitoru, mijlocaşul 35 de ani adus de la FC Botoşani, a lăsat o impresie bună doar la debutul său în tricoul lui Poli. Se pare că evoluţiile sale sub aşteptări sunt legate şi de un conflict cu antrenorul Florin Marin, care nu îl vede printre favoriţi pentru un post de titular în linia mediană. Până la finalul anului, Sarmov, Rufino şi Croitoru mai au trei jocuri în care se pot reabilita în ochii staff-ului tehnic. Poli mai evoluează de două ori în campionat, cu Concordia Chiajna şi FCSB, şi o dată în sferturile Cupei României, în compania celor de la ASA Târgu Mureş. În cazul în care nu vor confirma, celor trei le va fi propusă rezilierea contractelor pe cale amiabilă.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

6 ore ago