Disperare mare! PSD-istii locali mai spera si acum ca Robu nu va candida

PSD-iștii din Timiș continuă să se îmbete vârtos cu apă rece. Eventual, cu o felie de lămâie lângă pentru a le mai trece greața. Dacă sunt mai mulți la un loc, fac chiar orgii bahice cu apă de la robinet, îmbărbătându-se reciproc. Și de unde atâta apetit pentru beții cu apă chioară? Neputând oferta la Primăria Timișoara mai mult decât un candidat care se pricepe la politică și administrație (o spun chiar unii PSD-iști) exact cât Gigi Becali la Inginerie Aerospațială, oamenii tandemului Poenaru-Grindeanu continuă s-o ardă aiurea. Și anume, scornind zvonuri că actualul primar Nicolae Robu nu va mai candida pentru un nou mandat. Chiar noul și totodată vechiul tarabostes al PSD Timiș, reșapatul Dan Poenaru, și-a arătat misterios îndoiala – într-un interviu pentru Opinia Timișoarei – într-o nouă candidatură. Pe ce se bazează, vorba lui Cocoșilă? Exact pe codul de integritate al PNL, pe care cică Robu l-ar fi încălcat printr-o postare pe Facebook împotriva baștanilor imobiliari. (Fie vorba între noi, nu știu câți timișoreni l-au înjurat pe Robu fiindcă a făcut declarații împotriva țiganilor cu palate!).

Cunoscut drept mare combinagiu politic și pescar în ape tulburi, Poenaru a lăsat impresia că ar fi și altceva la mijloc. De parcă am fi tot în urmă cu 12 ani, când la sediul PSD erau la chemați la raport șefii Poliției, SRI, procurori și judecători. Poate îi spune și lui cineva că acele vremuri s-au cam dus. Ca să și pună ceva în loc, pe la colțuri, PSD-iștii aruncă tot felul de variante care să-l înlocuiască pe Robu, care de care mai fanteziste. Ba rectorul UVT, Marilen Pirtea, ba deputatul Ovidiu Ganț, ba chiar city-managerul Sorin Drăgoi. Zvonistica n-a luat sfârșit nici măcar după ce Robu a fost validat oficial de conducerea națională a PNL. De fapt, chiar interviul cu Poenaru a avut loc după.

Mai trebuie adăugat că, în toamna-iarna anului trecut, aceeași zvonistică PSD-istă dădea ca sigură necandidatura lui Robu pe motiv de DNA. Până în Crăciun, apoi până de Revelion, Robu va fi săltat, își frecau PSD-iștii mâinile de bucurie. Au trecut și Crăciunul și Anul Nou, și Crăciunul de rit vechi, așijderea Revelionul sârbesc și nu s-a întâmplat nimic. Ba s-au mai fâsâit și chestiile cu Mercedesul, cu Poli, cu dracu’ lacu’. După ce-o să se termine și chestia cu Codul, poate PSD-iștii vor apela la Mama Omida, care să spună că Robu nu va candida. Bine, oricâți bani i-ar da, cred că nici Mama Omida nu-și va bate joc de meseria ei, prezicând că un PSD-ist poate câștiga Primăria Timișoara. Așa că hai, băieți, mai încercați, fiți și voi mai inventivi, că acum îl aveți și pe Poenaru în spate!

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

6 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

6 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

12 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

12 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

13 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

14 ore ago