Multa caterinca si… Namaste! Din Mauritius, de la Paula si Alin, pentru dusmani

Meclă patetică de maimuţoi, loserul anului şi fraierul desăvârşit. Sunt cuvintele folosite de Alin Văcean, iubitul Paulei Cojocari și directorul filarmonicii din Arad, într-un mesaj de… felicitare trimis unui fost consilier local. Culturalul Văcean și intelectuala sa iubită s-au și filmat într-o piscină din Mauritius, pentru a le face în ciudă dușmanilor!

Alin Văcean, directorul Filarmonicii Arad, este de mai multă vreme subiect de scandal în orașul de pe Mureș. La evaluările periodice a luat mereu note mici și chiar primarul Gheorghe Falcă, i-a cerut, de mai multe ori, demisia, spunând că nu-şi are locul într-o astfel de instituţie, căreia i-ar face imagine negativă prin comportamentul său. Alin Văcean a fost contestat și de artiștii, care au câștigat și procese împotriva sa, iar la filarmonică a avut loc și o grevă. Unul dintre cei cu care Alin Văcean a avut dispute care au făcut deliciul presei arădene a fost Cătălin Lazurcă, fost consilier local, șef al Comisiei de cultură a CLA. Acesta și-a dat demisia în iulie 2015, chiar după o nouă evaluare a lui Văcean.

„Iubirea” dintre cei doi dăinuie încă, dovadă fiind SMS-ul pe care directorul filarmonicii i l-a trimis lui Lazurcă, de Anul Nou. „Mi-am amintit de mecla ta patetică de maimuțoi plăpând! Rămâi loserul anului, fraierul desăvârșit!”, scrie managerul cultural. Acesta se află în vacanță în Insulele Mauritius, alături de iubita sa, notărița Paula Cojocari, fiica secretarului Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari. „Nea Jean” se relaxează și el în același loc exotic. Scăpați, probabil, de privirea sa vigilentă, Paula și Alin s-au filmat în piscină, trimițându-le un mesaj „prietenilor” lor. Limbajul este elevat, așa cum le stă bine unor consumatori de cultură pe pâine. Namaste, vorba senzualei notărițe!

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Share
Published by
Feisbukistul de serviciu

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

4 minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

4 minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

16 minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

25 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

O oră ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago