Arhiva pentru eticheta: piscina

Atenţie, ce boli poţi lua de la piscină!

Atenţie, ce boli poţi lua de la piscină!

Ce faci când ai o zi liberă de la birou, iar temperaturile de afară te îndeamnă să dai o fugă la mare? Te duci la cea mai apropiată piscină. Însă, dacă piscina nu este igienizată corespunzător, te poți alege cu probleme de sănătate. Piscinele se clorinează și de aici rezultă probleme cutanate, date în primul

Restaurantul, parcarea, piscina şi centrul SPA de la cel mai cunoscut hotel timişorean, închise de Protecţia Consumatorului

În urma unui control la la cel mai mare şi cunoscut hotel timişorean, Continental, inspectorii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului au luat mai multe decizii extrem de dure. Printre acestea s-a numărat închiderea restaurantului, parcării, piscinei şi centrului SPA.

Multa caterinca si… Namaste! Din Mauritius, de la Paula si Alin, pentru dusmani

Meclă patetică de maimuţoi, loserul anului şi fraierul desăvârşit. Sunt cuvintele folosite de Alin Văcean, iubitul Paulei Cojocari și directorul filarmonicii din Arad, într-un mesaj de… felicitare trimis unui fost consilier local. Culturalul Văcean și intelectuala sa iubită s-au și filmat într-o piscină din Mauritius, pentru a le face în ciudă dușmanilor!

Timisoara Centrum, mall de 90 de milioane de euro, cu piscina pe acoperis / FOTO

Pe Calea Circumvalaţiunii va apărea, în doi ani, un nou mall. Timișoara Centrum va „răsări” pe locul fostei IRA și va avea 70.000 de metri pătrați de spații comerciale, dar și 10.000 metri pătrați de birouri. Este vorba despre o investiție estimată la 90 de milioane de euro.

Atentie unde va scaldati! Puteti sa va alegeti cu boli

Cu trei zile anunțate de caniculă, tentația de a merge la scăldat este foarte mare. Totuși, trebuie să aveți mare grijă! Zonele care nu sunt special amenajate, precum cele de la Șag sau Albina, pot fi adevărate focare de infecție. Chiar și piscinele pot crea probleme de sănătate, astfel că Direcția de Sănătate Publică va face controale.

Timisoara, orasul cu cea mai ieftina vila cu piscina

Vremurile în care românii vedeau vile cu piscină doar la televizor, în filmele americane, au apus demult. Chiar și acum, pe timp de criză, ofertele imobiliare pe acest segment sunt foarte numeroase și destul de căutate. Cu o sumă care ajunge, în medie, la 100.000 de euro, price român cu dare de mână poate sta pe șezlong, pe marginea piscinei, chiar în spatele casei.

Piscina de 7.000 de litri, pentru o calatorie peste ape in… Piata Victoriei

După o poveste fantastică spusă la zeci de metri înălțime în zilele trecute, timișorenii sunt invitați, sâmbătă și duminică, la un alt fel de călătorie. De această dată, peste… ape. Ineditul spectacol al companiei SenZa TemPo are ca decor o piscină cu șapte tone de apă, amplasată în fața Teatrului Național.

Top