Categories: Politicieni

Grindeanu se gandeste la Consiliul Judetean Timis! Ar putea candida in iunie

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, ar putea să se regăsească, din vara acestui an, în… Consiliul Județean Timiș. Social-democratul susține că, deși nu a luat o decizie finală, are în vedere această posibilitate.

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a spus întotdeauna că ar prefera ca, la alegerile din acest an, să se axeze pe o funcție la nivel național. Grindeanu este, din 2012, deputat, fiind și ministru în Guvernul Ponta. Între timp, social-democratul pare să-și fi nuanțat poziția, iar acum acum în vedere și posibilitatea de a candida pentru un… scaun de consilier județean. „Am spus că este posibil. Noi avem un sistem pe care l-am prezentat. Este vorba despre acea alegere a consilierilor județeni venind din colegii. Sunt colegi de-ai mei care îmi spun să intru în acea bătălie ca și garant a ce înseamnă ducerea până la capăt a acestui sistem. Am înțeles punctul de vedere al colegilor mei, ei vor să aibă o garanție că sistemul pe care noi l-am adoptat în unanimitate – și anume ca numai cei mai buni să fie candidați – să fie dus până la capăt. Cei mai mulți dintre ei mi-au spus că garantul sunt eu. Există această posibilitate de a candida la consiliul județean”, a declarat, pentru deBanat.ro, Sorin Grindeanu.

Președintele PSD Timiș nu e sigur că va merge pe această cale, dar, dacă o va face, își ia foarte în serios posibila candidatură. „În momentul în care voi lua această decizie, voi face tot ceea ce pot ca să câștigăm alegerile la CJ”, mai spune Grindeanu. Dacă va ajunge în CJ, e greu de crezut că va exista o altă propunere a PSD pentru șefia instituției. Cu toate acestea, actualul deputat spune că va fi respectat sistemul implementat de partid. „Dacă noi vom ajungem să facem majoritățile și dacă voi fi… Adică mă înscriu și eu în același sistem. Cine va fi pe primul loc va fi candidat pentru șefie. Nu facem vreo excepție în ceea ce mă privește”, a concluzionat liderul social-democrat.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

12 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

13 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

18 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

19 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

19 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

20 de ore ago