Categories: Ultima ora

In noua oameni, Poli face egal pe terenul Concordiei Chiajna

Poli Timişoara rămâne fără victorie în deplasare în acest sezon şi după jocul cu numărul 14, dar obţine un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării. Concordia Chiajna şi Poli Timişoara au avut câteva ocazii mari de gol, dar scorul a rămas 0-0. Timişorenii Goga şi Bărbuţ, care ar trebui să aibă preocupări ofensive, s-au evidenţiat prin două intrări imbecile la acelaşi Bucurică, ambele soldate cu cartonaş roşu.

Florin Marin a trimis pe teren cea mai bună formaţie pe care o putea alinia, cu excepţia lui Ianis Zicu, atacantul timişorean neintrând pe teren nici în jocul cu Concordia Chiajna, de această dată acesta neprinzând nici banca de rezerve. Poli Timişoara a început bine meciul de la Chiajna şi în primele zece minute a fost aproape de deschiderea scorului în două rânduri prin Hernandez şi Bărbuţ (foto), ultimul introdus tot atacant împins de Florin Marin. A urmat o perioadă de dominare a celor de la Chijna, în care nu au lipsit nici ocaziile periculoase la poarta lui Strauss. Poli a echilibrat jocul pe finalul primei reprize, dar tot echipa gazdă a fost mai aproape de gol prin atacantul Garcia.

Concordia Chiajna a fost mai prezentă în atac în repriza secundă, în timp ce Poli a preferat jocul pe contraatac. Florin Marin l-a introdus pe teren şi pe Dorin Goga, în ideea că jucătorul de 32 de ani va impulsiona atacul timişorenilor prin experienţa lui. După câteva ocazii importante ale gazdelor, au ieşit la rampă şi atacanţii lui Poli, Goga şi Bărbuţ, dar nu prin valenţe ofensive, ci prin intrări iresponsabile, care au dus la eliminarea ambilor. Poli a evoluat astfel cu doi jucători mai puţin aproximativ zece minute, dar Concordia Chiajna nu a fost capabilă să profite de acest avantaj, astfel că timişorenii au câştigat un punct important, ţinând cont de cele două eliminări din finalul jocului. Trupa lui Florin Marin a bifat astfel a noua remiză din acest sezon şi rămâne fără victorie în deplasare.

Florin Marin a trimis pe teren următorii jucători: Strauss – Belu, Scutaru, Torres, D. Popescu – Melinte, Llorente – Pisas, Hernandez, O. Popescu – Bărbuț. Au mai intrat: Goga, Jenkins, Suarez.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

3 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

4 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

9 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

10 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

10 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

11 ore ago