Categories: Primăria Timişoara

Primaria cauta… postasi! De 120.000 lei pe an

Vreo 20.000 de scrisori simple, cam 10.000 de recomandate cu confirmare de primire, în jur de 100 de colete pe an – atât estimează că va trimite, în viitoarele 12 luni, Primăria Timișoara. Acum se caută firmă care să se ocupe de livrarea corespondenței interne și externe, la un preț care să nu depășească 10.000 lei/lună.

Primăria a lansat procedura de atribuire a contractului de servicii având ca obiect „Servicii poştale constând în preluarea, prelucrarea, transportul şi livrarea la destinatari a corespondenţei”. Este vorba despre cumpărare directă, banii provenind integral de la bugetul local. Firmele interesate pot depune ofertele până la data de 3 martie, ora 11, la sediul PMT, camera 12 – parter, Serviciul Relaționare Directă cu Cetăţenii, ghişeele 8, 9, 14, Corespondenţă Direcţia Comunicare. Ofertele trebuie să fie valabile 60 zile de la termenul limită de primire. Firmele trebuie neapărat să dețină autorizare ANCOM, iar contractul va fi valabil timp de 12 luni, interval în care prețul nu poate fi modificat. Suma maximă este de 100.000 lei lei fără TVA.

Conform caietului de sarcini, corespondența primăriei este estimată, pentru viitorul an, la 20.000 scrisori simple, 1.000 scrisori recomandate, 10.000 scrisori recomandate cu confirmare de primire, 50 scrisori recomandate cu conținut declarat și confirmare de primire, 200 scrisori simple externe, 200 scrisori recomandate cu confirmare de primire externe, câte 100 imprimate interne și externe, respectiv câte 50 colete interne și externe. „Volumul de trimiteri în municipiul Timișoara este de aproximativ 90%, cel în afara localității este de 10%. (…) Prestatorul se obligă să distribuie trimiterile autorității contractante asigurând un timp de circulație față de ziua Z a preluării de la achizitor de: Z+2 zile lucrătoare, pentru trimiterile de corespondență pe raza municipiului Timișoara, Z+5 zile lucrătoare, pentru trimiterile de corespondență internă (în țară), Z+10 zile lucrătoare, pentru trimiterile de corespondență externă”, se mai precizează în caietul de sarcini.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

12 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

13 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

18 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

19 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

19 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

20 de ore ago