Categories: Partide

Traian Basescu vine la Timisoara sa anunte candidatul MP! Inca nu se stie cine e acesta

Liderul Mișcării Populare, Traian Băsescu, se va afla la Timișoara în luna aprilie pentru a anunța candidatul „popularilor” la primărie. Deocamdată, încă nu este stabilit cine este candidatul, existând cel puțin două variante. Marius Dugulescu, proaspăt intrat în MP, admite că ar putea intra în cursa pentru PMT.

Așa cum deBanat.ro scria încă din luna ianuarie, președintele Traian Băsescu va veni la Timișoara, pentru a anunța candidatul MP la primărie. Fostul președinte al României va ajunge în orașul de pe Bega în data de 2 aprilie. Tot atunci Mișcarea Populară va prezenta și listele complete pentru consiliile locale și pentru CJ Timiș. Cine va intra în lupta cu Nicolae Robu pentru scaunul de primar al orașului? Deocamdată în MP nu există certitudini în acest sens. „George Mioc este candidatul nostru la Primăria Municipiului Timișoara. (…) Președintele Traian Băsescu o să ajungă în Timiș, când o să avem un eveniment în care vor fi prezentați toți candidații noștri din județul Timiș. Eu voi candida pentru consiliul județean”, declara, în urmă cu câteva săptămâni, pentru deBanat.ro, Roxana Iliescu, liderul MP Timiș. De atunci însă lucrurile pare că s-au mai schimbat. Acum există încă o variantă. Un alt posibil candidat al Mișcării Populare la PMT este Marius Dugulescu. Acesta a mai fost membru de partid în PP-DD, PNL și PDL, iar din februarie a ajuns la Mișcarea Populară. „Există discuții în acest sens. Este posibil. Discuțiile continuă”, a declarat Dugulescu, fiind întrebat dacă va candida la Primăria Timișoara din partea partidului lui Băsescu.

UPDATE: Contactată telefonic, Roxana Iliescu, președintele MP Timiș, a explicat de ce există incertitudini în ceea ce privește candidatul la Primăria Timișoara. „George Mioc și-a retras candidatura și suntem în situația în care va trebui să facem o altă nominalizare. Într-adevăr suntem în discuții și cu MariusDugulescu, pot spune asta pentru că am acordul dânsului. Nu este singura variantă, dar încă nu s-a luat încă o hotărâre oficială”, a declarat, pentru deBanat.ro, Iliescu.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

8 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago