Categories: PartideUltima ora

Ipocrizie marca PMP – Marius Dugulescu: de la scandalul din Heaven, spre CL Timisoara!

Liviu Cioboată, fostul șef de la Clubul Heaven, care dădea afară, în 2011, o tânără aflată într-un scaun cu rotile, pentru că „nu era obligat să lucreze cu astfel de persoane”, candidează acum pentru Consiliul Local Timișoara pe lista PMP! Culmea, își face și reclamă, îmbrățișând și sărutând o tânără cu dizabilități, la rândul ei candidat „popular”.

În urmă cu cinci ani, Timișoara era arătată cu degetul în întreaga țară, după o mârlănie fără egal. O tânără țintuită în scaunul cu rotile după un grav accident de mașină a încercat să meargă împreună cu soțul la Clubul Heaven. La intrarea în club, accesul i-a fost blocat, fiindcă… era în scaun cu rotile. A încercat din nou câteva zile mai târziu și a primit același răspuns: „V-am spus şi sâmbătă care-i situaţia. Nu puteţi intra aşa aici!”. A urmat un scandal la nivel national, iar cei de la Heaven au fost nevoiți să dea explicații. Șeful de sală era pe atunci un anume Liviu Cioboată, rețineți acest nume fiindcă e extrem de important. Iată ce declara el la acea vreme: „Nu suntem instituţie publică sau de stat, să fim obligaţi să lucrăm cu astfel de persoane. Clubul nu este amenajat pentru cei cu astfel de deficienţe şi ar fi reprezentat un disconfort atât pentru ea, cât şi pentru persoanele care au venit la noi să se distreze şi ar fi văzut-o în scaunul cu rotile. Era foarte aglomerat în momentul în care au încercat să intre, culoarele sunt foarte înguste”. Ca să fie clar mesajul, același Cioboată continua: „Totul a luat o amploare ciudată, s-a interpretat greșit. Nu am spus că nu îi permitem tinerei accesul, ci doar că clubul era foarte plin și că ea, fiind în scaunul cu rotile, nu putea intra, pentru că nu s-ar fi putut mișca. I-am spus că poate sta pe terasă, unde se aude muzica din interior”.

Citește și: Heaven, amendat pentru nesimtire!

Au trecut cinci ani de la acel eveniment care a aruncat o pată de noroi pe obrazul Timișoarei. Între timp, Lavinia Rausch a decedat, în urma unei complicații date tot de accidentul care o imobilizase în scaunul cu rotile. În schimb, unde îl găsim pe Liviu Cioboată? Pe lista de candidați ai PMP pentru Consiliul Local Timișoara. Asta nu ar fi nimic, dar PMP își face acum campanie electorală exact pe… imaginea unei tinere cu dizabilități locomotorii, imobilizată în scaunul de rotile. Fata a fost pusă și pe lista de candidați, alături de Cioboată. Iar acesta din urmă, într-un clip electoral foarte deplasat, o îmbrățișează și o sărută pe tânăra imobilizată…. De la „Nu suntem instituţie publică sau de stat să fim obligaţi să lucrăm cu astfel de persoane” la îmbrățișări electoral-ipocrite au trecut doar cinci ani. Există o mai mare ipocrizie și mârlănie decât aceasta?

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

O oră ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropoliul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

O oră ago

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

9 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

12 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

12 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

14 ore ago