Categories: Pe surse

Un nou scandal la Poli! „Flocea”, sula pusa in coastele lui Petre Grigoras de Ioan Miculas

Scandalurile de la Poli Timişoara par să nu se mai termine. Un nou episod tensionat din cadrul clubului timişorean s-a derulat după jocul cu Petrolul Ploieşti, protagonişti fiind, se pare, antrenorul Petre Grigoraş şi preşedintele Ioan Miculaş. În aceste zile pot apărea şi alte scandaluri în care protagonist va fi acelaşi Miculaş. Acestuia i se reproşează că nu s-a întors cu echipa la Timişoara după insuccesul de la Ploieşti, preferând să participe la finala Cupei României, împreună cu Cristea Opria şi… Florin Marin, în loc să identifice surse financiare pentru plata restanţelor faţă de jucători.

Situaţie extrem de tensionată după jocul pierdut de Poli Timişoara pe terenul Petrolului Ploieşti. La jocul cu pricina au luat loc în tribune şi Ioan Miculaş, impresarul Cristea Opria şi Florin Marin, fostul antrenor al alb-violeţilor. La finalul partidei pierdute cu 3-2 de timişoreni, Petre Grigoraş a răbufnit la adresa lui Ioan Miculaş, pe care l-a acuzat că, împreună cu Cristea Opria, încearcă să-l înlocuiască de pe banca tehnică cu Florin Marin. „Petre Grigoraş a fost deranjat de prezenţa în tribune a lui Florin Marin, despre care crede că nu a participat întâmplător la eveniment, ştiută fiind relaţia foarte bună pe care acesta o are cu preşedintele Ioan Miculaş. După joc, Grigoraş chiar i-a reproşat lui Miculaş că apelează la tot felul de tertipuri pentru a-l înlocui cu Florin Marin, ajutat fiind şi de Cristea Opria, impresarul care a împrumutat cu bani clubul de două ori”, ne-a declarat o sursă din proximitatea clubului timişorean.

Ioan Miculaş se va confrunta, în aceste zile, cu mai mulţi jucători din lotul pregătit de Petre Grigoraş. Aceştia sunt supăraţi pe preşedintele clubului că face doar promisiuni că le va achita restanţele salariale, dar, în loc să vină cu soluţii clare, acesta preferă să stea departe de echipă. „Pe adresa clubului au sosit invitaţii pentru finala Cupei României dintre Dinamo şi CFR Cluj. Miculaş, în loc să se întoarcă cu echipa la Timişoara după jocul pierdut la Ploieşti, a preferat să mai stea două zile în Bucureşti, motivul fiind participarea la finala Cupei României, unde a fost împreună cu Cristea Opria şi, evident, Florin Marin. Jucătorii din lot sunt extrem de nemulţumiţi că Miculaş le-a făcut promisiuni ferme în legătură cu achitarea restanţele financiare, dar, în realitate, ei sunt tot cu buzunarele goale. Înloc să caute sponsori sau să găsească soluţii pentru reabilitarea situaţiei, Miculaş participă la finala Cupei României. Putea să stea măcar alături de jucători, dacă tot nu e capabil să rezolve problemele financiare”, a mai precizat aceiaşi sursă.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

4 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

5 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

8 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

9 ore ago

Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO

Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred…

11 ore ago

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei.…

13 ore ago