Prima promisiune a lui Grindeanu: La CJ facem administratie, politica facem la partid!

Instalat joi în funcție, din poziția de unic candidat la președinția CJ Timiș, social-democratul Sorin Grindeanu a anunțat că va avea o discuție cu fosta conducere, pentru a vedea care sunt problemele cele mai grave ale județului. El promite însă că, de acum încolo, nu va răspunde la niciun fel de întrebări pe teme politice.

Noul președinte al CJ Timiș, Sorin Grindeanu, va continua și proiectele nefinalizate de vechea administrație, dar va avea grijă să pună în practică și promisiunile celor trei partide care formează acum majoritatea. El va instaura o nouă regulă, de care promite să se țină. „Fiecare dintre noi am venit cu proiecte, unele comune, mă refer la cele trei forţe politice. Aş avea o rugăminte. De acum, în ceea ce mă priveşte, chestiuni politice şi întrebări legate de politică vă rog să nu-mi puneţi, ci doar chestiuni legate de administrație. Chestiunile de partid și toate lucrurile partidului din care facem parte se discută la partid. Aici discutăm administrație”, a declarat Grindeanu, la finele primului plen al CJ Timiș. Social-democratul susține că, în ultima săptămână, a avut parte de tot felul de experiențe neplăcute în politică, dar n-a vrut să le detalieze… până la partid. „Sigur că am avut emoții. E omenește să ai emoții. Dacă nu ai emoții, înseamnă că ai o problemă. Chiar am avut emoții, și eu, și colegii mei, pentru că noi am trecut în ultima săptămână prin experiențe pe care nu le doresc nimănui (…) Dar când vom merge la partid, fiecare dintre noi o să vă spună și despre experiența de care am avut parte”, a mai spus Grindeanu. Social-democratul va fi secondat de Roxana Iliescu (PMP) și Traian Stancu (ALDE), care vor fi vicepreședinți ai CJ.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

O oră ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago