Categories: Partide

ALDE i-a luat lui Grapini… femeia de fier!

A candidat de formă la CJ Timiș, la alegerile din luna iunie, din partea partidului Mariei Grapini, acum a sărit în „barca” ALDE. Lidia Laction a reușit să bifeze, într-un an de când a intrat în politică, două partide și spune că s-a mutat la liberal-democrați pentru că… doar aici își va putea continua proiectele.

În luna aprilie, președintele PPU Timiș, Maria Grapini, anunța că partidul său mizează, pentru CJ Timiș, pe tineri neimplicați în politică, oameni care vor să schimbe ceva în jurul lor. „Este o femeie de fier, puternică, îndârjită, serioasă şi inteligentă! Oferă tot ceea ce noi, umaniştii, am promis că vrem: oameni neimplicaţi până în prezent în politică, dar profesionişti desăvârşiţi!”, spunea Grapini despre Lidia Laction, cea care deschidea lista pentru CJ. Între timp, între cele două părți pare să fi intervenit o „nepotrivire de caracter”, astfel că Lidia Laction a ales să se mute la ALDE. „Când am decis să intru în politică acum un an a fost dintr-o revoltă pe care am resimțit-o în ceea ce privește anumite proiecte pe care am vrut să le pun în aplicare. Am plecat pentru că nu am reușit să găsim puncte comune și să ducem mai departe proiectele pe care eu mi le doream. Obiectivele politice din statutul ALDE coincid cu obiectivele mele, fiind aceleaşi pentru care eu am intrat în politică, cum ar fi susţinerea tinerei generaţii prin programe politice care să asigure tinerilor dreptul la muncă. Sunt o susţinătoare în lupta pentru combaterea tuturor formelor de discriminare şi o să vedeţi că o să venim cu multe proiecte în ceea ce privesc problemele persoanelor cu dizabilităţi”, a declarat noul membru al ALDE. Lidia Laction vrea și proiecte pentru mediul de afaceri. „Lucrez în acest domeniu de peste 15 ani, deţin o firmă de producţie publicitară şi ştiu de ce m-am lovit de-a lungul anilor în acest domeniu Am intrat în politică din dorinţa de a schimba, e foarte uşor să stai deoparte şi să te plângi”, a mai spus aceasta.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student

Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an…

17 minute ago

A debutat ședința de guvern organizată la Timișoara

Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul…

O oră ago

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu…

2 ore ago

Stradă din Dumbrăviţa recuperată de la samsarii imobiliari urmează să fie asfaltată de primărie

O stradă ocupată timp de mai mulţi ani de samsarii imobiliari din Dumbrăviţa urmează să…

2 ore ago

UVT a obținut acreditarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic

Universitatea de Vest din Timișoara a obținut certificatului de acreditare pentru „Centrul de Inovare și…

3 ore ago

E oficial, miniștrii sosiți la Timișoara vor fi înghesuiți în Sala Video. Două proiecte pentru Timiș, votate la ședința de guvern

Circul sălii de desfășurare a ședinței de guvern de la Timișoara s-a încheiat, miniștrii care…

3 ore ago