Drumul judetean 591 C, intre Sacalaz si Sanmihai, va fi inchis saptamana viitoare

CJ Timiș vrea să lege Calea Aradului de Șag printr-o variantă ocolitoare care va trece prin mai multe comune și la care se lucrează deja. Parte din această „centură” de rezervă este și DJ 591 C Săcălaz-Sânmihaiu Român, unde se lucrează de zor. Această șosea va fi închisă săptămâna viitoare.

„Centura” pe care o vrea funcțională CJ Timiș pleacă din Calea Aradului, de pe DN69, trece prin Sînandrei și Dudeștii Noi, merge spre Săcălaz și Sânmihaiu Român, iar în final ajunge la Șag. Pentru ca șoseaua să fie circulabilă 100% este însă nevoie și ca vechi drumuri comunale sau agricole să treacă în administrarea și proprietatea CJ Timiș. Până la finalizarea formalităților, se lucrează deja la alte porțiuni. De exemplu, la drumul care leagă Sânmihaiul de Săcălaz, care ar trebui finalizat în luna noiembrie. „Din câte văd, se lucrează, nu ştiu dacă e ritmul care trebuie, s-a turnat un strat de binder şi urmează stratul de uzură. Problema este la acest pod, va trebui să se facă umplutură, să se aducă la nivel, aceasta va fi partea cea mai grea în săptămânile viitoare. Odată ce se trece de acest pod lucrurile sunt mai simple”, declara joi, 15 septembrie, Sorin Grindeanu, președintele CJ Timiș. La pod se va lucra inters în cursul săptămânii viitoare, astfel că șoferii sunt rugați să evite această porțiune. „În perioada 19-24 septembrie va fi închisă circulația pe DJ 591 C Săcălaz-Sânmihaiu Român, sectorul km 0+000-5+500. Închiderea circulației este necesară pentru realizarea de lucrări la rampele podului și așternerea stratului de uzură, lucrări care nu pot fi executate în condiții de trafic, existând pericol de accidente”, au transmis reprezentanții CJ.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

2 ore ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

2 ore ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

3 ore ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

15 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

18 ore ago