Categories: Info si Utile

Curatenia de toamna: unde intervine Retim

Primăria Timișoara organizează, și în această toamnă, curăţenia generală. Aceasta se va desfășura în intervalul 24 octombrie – 8 noiembrie și va începe, ca de obicei, în partea de nord a orașului.

Vor fi colectate doar obiecte de uz casnic şi gospodăresc, dar și deşeuri vegetale rezultate din curăţirea arborilor plantaţi pe aliniamentele stradale şi a spaţiilor verzi din jurul imobilelor. Cei care nu se conformează pot fi amendați cu sume cuprinse cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 lei pentru persoane fizice, respectiv între 1.000 și 2.500 lei pentru persoane juridice. Deşeurile rezultate din reparaţii şi amenajări interioare, în cantităţi de sub un mc, precum şi deşeurile de echipamente electrice şi electronice – DEEE sunt preluate gratuit prin punctele de colectare situate pe Al. Avram Imbroane, nr. 70, Calea Torontalului, nr. 94, str. Energiei, nr. și Calea Moşniţei, nr. 2. În cazul unor cantități mai mari, puteți solicita, pe bază de comandă, containere de la Retim, la sediul societății, pe str. Oituz nr. 3A sau la numerele de telefon 0256-499.537 sau 0256-220.064. Joi, 27 octombrie, angajații Retim intervin în perimetrul străzilor: Bârzava – Casian Munteanu – rambleu CFR – Tazlău – Mircea cel Bătrân (din Tazlău în Livezilor) – Livezilor (din Mircea cel Bătrân în Manole) – Madona – Cal. Bogdăneştilor (din Madona în Bârzava).

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Au fost efectuate reparații pe calea ferată spre Arad

Regionala CFR Timișoara a efectuat o serie de reparații pe calea ferată dintre Timișoara și…

6 minute ago

CCIA Timiș organizează o misiune economică timișeană la World Expo Osaka 2025

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură organizează în perioada 22 iunie - 5 iulie 2025…

19 minute ago

Colterm continuă probele la rece în mai multe zone din oraș

Societatea Colterm anunță că majoritatea traseelor de încălzire au fost încărcate cu succes în urma…

35 de minute ago

Greu, dar cu atât mai frumos! Timișoara a învins Constanța sub panou, după două reprize suplimentare

Nebunie de meci în Sala Constantin Jude, acolo unde SCM Timișoara a întâlnit „europeana” CSM…

O oră ago

Tehnică de epilare de ultimă generație la L’architect du Beaute! Un aparat de înaltă performanță, în premieră la Timișoara

L’architect du beaute continuă să fie un adevărat „trandsetter” în domeniul frumuseții în Vestul țării!…

2 ore ago